Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Supervriendelijke bediening!”
Beoordeling van Plein 12

Plein 12
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 3 van 27 Restaurants in Dilbeek
Gegevens restaurant
27 augustus 2020 beoordeeld

Heel lekker gegeten. Allebei een burger genomen. En een supervriendelijke gastvrouw. We komen zeker nog eens terug!

Datum van bezoek: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank KaBo912
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (38)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 38 beoordelingen

21 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Altijd top hier !
Super vriendelijke uitbaters en zeker Corona proef ! Ik raad deze plaats zeker aan iedereen aan. Lekker eten, op u gemak aperitieven en lekker nagenieten. Top terras en super ligging.
Tot snel

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank NatalieS4385
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 april 2020 beoordeeld

Lekkere burgers, vooral de vegan classic is een echte aanrader! Ik dacht eerst dat ik per ongeluk een burger met echt vlees aan het eten was, dus zeer geschikt als je een “echte burger” wil.

Datum van bezoek: april 2020
Bedank marroneb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 maart 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Superlekker! Zeer vriendelijke bediening! Komen zeker terug! Gezellig en niet te groot, niet lang moeten wachten.

Datum van bezoek: maart 2020
Bedank Liesjeforever
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 februari 2020 beoordeeld

Super vriendelijke dame die je ontvangt. Leuke tafeltjes en zeer snelle bediening. Altijd suggestie burgers volgens seizoen. Wij gingen voor de pulled pork en de barbecue, heerlijk. De standaard is groot genoeg, maar hele grote eters kunnen een large versie kiezen! Ook glutenvrije broodjes beschikbaar. Lekkere frietjes en/of slaatje

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank MC P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Plein 12 bekeken, bekeken ook

Dilbeek, Vlaams-Brabant
Dilbeek, Vlaams-Brabant
 
Sint-Martens-Bodegem, Vlaams-Brabant
Dilbeek, Vlaams-Brabant
 

In Plein 12 geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding