“Een Feestje….”

Prijsklasse: € 25 - € 35
Dineropties: Reserveringen
Dineropties: Reserveringen
11 oktober 2024 beoordeeld

We komen hier al jaren en altijd is het weer een feestje. Knap hoe ze al zo lang deze kwaliteit kunnen leveren. Daarnaast aardig en behulpzaam personeel.
We hadden deze keer een franse.vriendin mee, een echte smulpaap en ook zij heeft genoten!
Kortom een aanrader!!!

Datum van bezoek: oktober 2024

7 september 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Vrijdagavond genoten van een prachtig 50-jarig bruiloftsfeest bij Brasserie ‘t Vingerling. De proeverij was overheerlijk en de bediening top. Ze hebben keihard gewerkt om iedereen gelijktijdig van het eten te voorzien. Echt een aanrader !

Datum van bezoek: september 2024
14 augustus 2024 beoordeeld

Ze pretenderen gault millau te hebben maar t is niet meer dan een prima gemiddeld eetcafe. Zowel qua keuken als bediening. Een eenvoudige slibtong kun je elders beter eten. De french coffee was moah en onze opbouwende kritiek werd beantwoord met schouderophalend: het is al 30 jaar zo…. Zo jammer…

Datum van bezoek: augustus 2024
10 augustus 2024 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk eten, prachtig terras en ligging, goed en vriendelijk personeel, aanrader!
We hadden de sashimi tonijn, Iberico ribs en de slip tongetjes. Erg lekker gegeten!

Datum van bezoek: augustus 2024
14 februari 2024 beoordeeld

De ambiance is super aan de jachthaven.
Personeel is uitrrmate vriendelijk en er hangt een ongedwongen gezellige sfeer.
Wij hadden iets te vieren en daarom gevraagd of ze iets extra's konden doen als verrassing voor mijn echtgenote.
We kregen een tafeltje aan het raam met uitzicht over de jachthaven en de tafel was versierd met rode en witte hartjes.
Het dessert werd opgediend met vuurwerk.
Fantastisch gevoel gaf dat.
De door ons bestelde gerechten werden zoals gewoonlijk sierlijk uitgeserveerd en ze smaakten weer uitmuntend.
Dit is een eetgelegenheid waar je zeker 1x gegeten moet hebben.
Werkelijk fantastisch.....
100x dank en complimenten aan alle medewerkers en medewerksters van deze mooie Brasserie. ❤️❤️❤️

Datum van bezoek: februari 2024
Bedank Jim en Angeliqu... T

Reizigers die Brasserie 't Vingerling bekeken, bekeken ook

Hellevoetsluis, Zuid-Holland
Hellevoetsluis, Zuid-Holland

Middelharnis, Zuid-Holland
Middelharnis, Zuid-Holland

In Brasserie 't Vingerling geweest? Deel je ervaringen!