Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Terrasje pakken”
Beoordeling van Llev

Llev
Geclassificeerd als nr. 11 van 16 Restaurants in Middelharnis
Prijsklasse: US$ 8 - US$ 18
Beschrijving: We are a beautiful restaurant at the port of Middelharnis. We like to serve wine, coffee and some other drinks. We also have a small selection of beers. You can take breakfast, lunch or dinner on our atmospheric terrace with a view to the harbour of Middelharnis.
Gegevens restaurant
Beschrijving: We are a beautiful restaurant at the port of Middelharnis. We like to serve wine, coffee and some other drinks. We also have a small selection of beers. You can take breakfast, lunch or dinner on our atmospheric terrace with a view to the harbour of Middelharnis.
3 weken geleden beoordeeld

De koffie en het gebak was lekker. Daarna een uur gewacht tot personeel kwam. We moesten zelf vragen naar de menukaart en ook om af te rekenen. We wilden meer bestellen maar, omdat er geen personeel kwam zijn we weg gegaan.

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank tedbL8548YK
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (14)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

5 - 9 van 14 beoordelingen

29 juli 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker eten, ontspannen sfeer en goed betaalbaar. Hier met mijn vriendin gegeten op dinsdag en daarna nog een keer ontbeten met mijn ouders.

Datum van bezoek: juni 2021
Bedank jordey2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juli 2021 beoordeeld

Mooie wijnen. Veel keuze. De kaart is alleen niet uitgebreid genoeg. Dinerkeuze is te weinig en borrelhap kan ook uitgebreider.

Datum van bezoek: juli 2021
Bedank 347johanna
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 juli 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi terras aan de haven in Middelharnis.
Vriendelijk personeel, leuke wijnkaart en lekkere hapjes. Heerlijk genoten nu het weer kan

Datum van bezoek: juni 2021
1  Bedank L1857UTpatrickv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juni 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke lunch op een mooi terras aan de haven van Middelharnis. Lekkere koffie die goed op temperatuur is. 12 uurtje met lekker vers brood. Vriendelijk personeel. Aanrader.

Datum van bezoek: mei 2021
1  Bedank ElScorpione
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Llev bekeken, bekeken ook

Middelharnis, Zuid-Holland
 
Middelharnis, Zuid-Holland
 

In Llev geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.