Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (267)
Beoordelingen filteren
267 resultaten
Waardering van reizigers
105
110
45
3
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
105
110
45
3
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 267 beoordelingen
Beoordeeld op 24 juli 2017 via mobiele applicatie

Een leuk klein simpel hotel. Schoon, goedkoop en goede locatie met alles op loopafstand. Aan de overkant lekker ontbijten voor een paar euro. Perfect hotel voor als je alleen een slaapplek nodig hebt.

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Sander E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HOTEL_SANCAYETANO, Recepción van Hotel San Cayetano, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Customer,
Thanks for your comment and punctuation, we work to improve. Regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 december 2016

Vriendelijk personeel en inchecken ging heel snel en soepel.
We hadden een erg kleine kamer, maar voor een enkele nacht was het goed te doen. Geheel is wat gedateerd, maar voor de prijs die wij betaalden alleszins acceptabel.

Datum van verblijf: december 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank DutchBlokeEindhoven
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 oktober 2016 via mobiele applicatie

Erg net hotel op een leuke locatie in het dorpje. Leuke ontbijtbarretjes in de straat waar je kunt ontbijten vanaf €1,80. Enige punt van aandacht is dat het hotel een beetje gehorig is, was niet storend.

Datum van verblijf: oktober 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 125dirkjans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HOTEL_SANCAYETANO, Javier van Hotel San Cayetano, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 oktober 2016

Beste Dirk-Jan S.
Hartelijk dank voor uw reactie en de uitstekende rating. Wij betreuren het dat het geluid een probleem in uw verblijf is geweest, maar dat was omdat we zijn het verbeteren van onze faciliteiten om het ontbijt buffet service aan onze klanten te bieden en was de normale lawaai van de assemblage machines. Wij betreuren het ongemak veel. Wij hopen dat u ons bezoekt in de toekomst.
Met vriendelijke groeten.
Hotel San Cayetano **

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 april 2016

Klein hotel met een goede ligging in het centrum van Ronda. Receptie was vriendelijk. De kamer had matige bedden met wat vlekken in het beddengoed. De badkamer was krap. Het hotel heeft weinig tot geen faciliteiten, maar daar is de prijs ook naar. Voor een nachtje prima.

Datum van verblijf: april 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Tom8293432
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 juli 2015

Leuk klein hotel op een gunstige locatie dicht bij de oude stad. Schone kamers, vriendelijk personeel, weinig faciliteiten. Zoals in veel oude Spaanse stadjes is het hotel wat lastig te vinden en te bereiken. Openbare parkeergelegenheid (garage) op ca. 600 m van hotel. Kosten 8,50 per dag. Voor een verblijf van een of enkele dagen prima keuze.

Datum van verblijf: juli 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Compuser
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
HOTEL_SANCAYETANO, RECEPCIÓN van Hotel San Cayetano, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 juli 2015
Google-vertaling

Dear Guest,

Firstly, thank you so much for dedicate your time to share a review on Tripadvisor. We hope you stay has been nice and especially that you have enjoyed your visit to Ronda.
Looking forward to have you here again,

Best Regards

Hotel San Cayetano

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken