Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (834)
Beoordelingen filteren
834 resultaten
Waardering van reizigers
623
153
35
14
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
623
153
35
14
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 834 beoordelingen
Beoordeeld op 28 augustus 2019

Geweldige ontvangst :-) Terugkeer na meer dan tien jaar, zelfde art-hotel sfeer, helaas 's avonds geen (free)bar meer en daarom weinig gebruik gemaakt van alle unieke zithoekjes en terrassen. Goed ontbijt en zeer vriendelijk personeel. Locatie is perfect startpunt om Ronda en omgeving te bezoeken

Datum van verblijf: augustus 2019
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank pavage
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 oktober 2018

Alhoewel de beoordelingen over dit Hotel uitermate goed zijn moet ik zeggen dat ik het aardig vond, maar feitelijk meer een perfecte B&B als een Hotel. Toegegeven, het ontbijtbuffet is er mat wat extra's maar voor de rest is alles werkelijk zelfbediening, waarbij de drankjes zijn inbegrepen.
Het heeft inderdaad iets lievelijks alle verschillende kamers, de airco is goed, maar vond de kamer allesbehalve fris ruiken. De ligging is daarentegen fantastisch op net 10 minuten wandelen van Plaza de Espana en voor een paar nachtjes prima met daarbij een klein en fris zwembad.

Datum van verblijf: september 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank PetervdR-NL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juni 2018

Erg leuk en bijzonder hotel. De kamer was netjes en er heerste een fijne sfeer in het hotel. De kok maakt heerlijke ontbijtjes voor je klaar met de nodige humor en aandacht. Door de gezellig hotelbar was er ook een hele leuke sfeer met de andere gasten en leer je leuke mensen kennen. Een echte aanrader!!

Datum van verblijf: juni 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Claire v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 december 2017

Wat een super fijn Hotel in Ronda. Wij zaten in de toren kamer wat eigenlijk een 3 verdieping tellende toren is met het bed op de bovenste verdieping, balkonnetje eraan vast met een schitterend uitzicht op het hotel zelf en Ronda eromheen. Je kan hier de hele dag gratis drankjes pakken en het ontbijt is absoluut fantastisch. Ze hebben een eigen biologische Finca en die producten worden gebruikt om de lekkesrte dingen te maken die je bij het ontbijt kan pakken cq. bestellen. Aanrader

Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank SpaapJieker
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 oktober 2017 via mobiele applicatie

Wat een leuk adres in oude stad van Ronda. Lekker gelunched op patio achter met tafels gemaakt van surfplanken. Je komt hier de ene na de andere verrassing tegen. Lunch was prima en de bediening allerhartelijk. Een minpuntje: de witte wijn en rosé waren matig. De rode wijn was top.

Datum van verblijf: oktober 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank wouterb114
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken