Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (605)
Beoordelingen filteren
605 resultaten
Waardering van reizigers
189
282
111
16
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
189
282
111
16
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 605 beoordelingen
Beoordeeld op 8 september 2017 via mobiele applicatie

Leuk hotel in het centrum van Ronda. Een uiterst vriendelijke man bij de receptie die de tijd nam om van alles op een stadsplattegrond weer te geven.

We zijn verliefd geworden op het dakterras waar je drankjes en snacks kunt nuttigen. Wanneer je iets gebruikt, schrijf je dit op in het schriftje. Hoe simpel kan het zijn?

Kleine tip voor het hotel: Laat de persoon die het dakterras heeft gestyled, ook de kamers stylen. De sfeer op de kamers komt nu niet overeen met de fantastische sfeer op het dakterras.

Verbleef: september 2017, reisde met een partner
Bedank Loesje88
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 mei 2017

We hadden een kamer aan de voorzijde en zag er superleuk uit.
Schoon, lekker ruim en goede airco.
Dakterras met mooie uitzichten en drankjes staan in de koelkast en moet je zelf aangeven in een schriftje wat je verbruikt.
Goede service, leuk (en lekkere) taartjes in het gedeelte waar je ontbijt.
ontbijt zelf is goed, niet spectaculair maar om de dag te beginnen is alles aanwezig.

Kamertip: Maakt niet uit waar je zit, er is airco dus raam dicht voor geluid van buiten en er is een lift aanwezig.
  • Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Mirjam v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 november 2016

Een eenvoudig, enigszins gedateerd hotel met een romantische inrichting en een mooi dakterras. Je moest je eigen drankjes turven. Fijne bedden ze gaven drie parkeergarages aan van uiteenlopende prijsklassen waar je een keuze uit kon maken.

Kamertip: Parkeergarage veraf is het goedkoopst, maar is zeker gemakkelijk te doen.
  • Verbleef: oktober 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank janpulles
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Polo H, Gerente van Polo Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 november 2016
Google-vertaling

Thank you very much for taking the time to leave a good review.
The streets around the hotel are free to park but we offer the hotel guests 3 parking options with discount. The information about these parking option is on our website.

Kind Regards,

Hotel Polo in Ronda

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 november 2016

Kamer en badkamer waren zeer ruim en schoon. In de gezamelijke en goed georganiseerde keuken kun je zelf je maaltijd bereiden als je het eten in restaurantjes zat bent. Het dakterras is ontzettend ruim en gezellig en heeft een bar waar je zelf alles kunt pakken mits je het in een schriftje opschrijft. Bij het ontbijt kun je kiezen uit het buffet voor 5.50 euro wat heel goed is of gewoon luxe broodjes en croissants bestellen die ook niet al te duur zijn. Het is allemaal wat kleinschaliger dan al die luxe grote hotels maar daardoor is de sfeer intiemer

  • Verbleef: november 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Nynke G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Polo H, Propietario van Polo Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 november 2016
Google-vertaling

Dear Hotel guest,
Thank you very much for your time to describe our hotel and for your very good review. We are glad to know that you enjoyed our roof terrace and the breakfast.
Thank you very much,

Hotel Polo in Ronda

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 oktober 2016 via mobiele applicatie

Leuk hotel met ruime kamers in het centrum van Ronda. Goed bed en prettige badkamer. Is niet nieuw maar alles werkt goed. Alles naar de bezienswaardigheden goed aan te lopen. Voor een mooie auto/ wandelreis kunje de bergen in naar de Seira Nevada, alwaar je mooie roofvogels en steenbokken kunt spotten.

Verbleef: oktober 2016, reisde met vrienden
Bedank Jaap1955
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken