Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.023)
Beoordelingen filteren
1.023 resultaten
Waardering van reizigers
857
126
24
5
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
857
126
24
5
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.023 beoordelingen
Beoordeeld op 10 november 2019

Een heel mooi hotel met prachtig uitzicht. De lokatie is perfect, centraal in Ronda. Vanuit onze kamer konden we de winkelstraat en de arena zien, prachtig uitzicht met ‘s avonds een mooie zonsondergang. Vanaf het dakterras is het uitzicht zelfs nog mooier!
De service was erg goed, iedereen is vriendelijk en alles was goed geregeld.
Het ontbijt was perfect, echt heerlijk!
We hadden een heel fijn verblijf in Ronda. De kamer was trouwens heel ruim met een mooie nieuwe grote badkamer.

Datum van verblijf: november 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 89johanna
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MarianaM6060, Director General van Hotel Catalonia Ronda, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 november 2019
Google-vertaling

Dear 89johanna,

We appreciate your time in sharing your experience with us.

We are happy you enjoyed your stay with us and that the facilities and service experience were what you expected and deserve.

Everything we do is aimed at providing you with an excellent hotel experience and your feedback is extremely valuable. We truly appreciate you sharing your thoughts with us so that we may continue to deliver exceptional service in the future.

Thank you for staying in Hotel Catalonia Ronda

We will be pleased to receive you again
Regards from Ronda

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 juli 2019 via mobiele applicatie

Dit hotel is het middelpunt van Ronda: aan de winkelstraat, naast de Plaza de Toros en tegenover het park met zijn adembenemende vergezichten. Vanaf het dakterras waar het restaurant is en tevens het zwembad/spa kijk je zo de arena in. De service is perfect en de kamers net gerenoveerd. Het mooiste hotel van Ronda.

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank SilinBraSil
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MarianaM6060, Director General van Hotel Catalonia Ronda, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 juli 2019
Google-vertaling

Dear guest,

We appreciate that you have dedicated a few minutes to share your experience, your opinion is very important to us. We are pleased to know that you have had an excellent stay. we hope to recieve again very soon.

Thank you very much for trusting us,
Best regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 maart 2019

Het is een recent hotel dat vroeger een bank is geweest. De kamers zijn ruim en verzorgd. Het uitzicht is gewoon fantastisch. Van op het terras van de bar of het restaurant heb je een prachtig zicht op de stierenarena en een panoramisch zicht op de omgeving. De locatie is top, het hotel is top. Zeker een aanrader voor wie in Ronda wil verblijven.

Datum van verblijf: maart 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Mireille C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MarianaM6060, Director General van Hotel Catalonia Ronda, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 maart 2019
Google-vertaling

Dear Customer,

First of all, thank you very much for trusting us.

We appreciate that you have dedicated a few minutes to write your experience with us, your opinion is essential for our continuous improvement.

We are pleased to know that you had an excellent stay, we hope to welcome you again very soon.

Thank you very much,
Reciba un cordial saludo.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 oktober 2018 via mobiele applicatie

Tijdens ons verblijf in Ronda hier niet geslapen, maar wel een keer genoten van de zonsondergang vanuit de rooftop bar op de 4e verdieping. Schitterend uitzicht op de bergen en de Arena. Aanrader om tijdens een bezoek aan Ronda hier dus een keer van te gaan genieten

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Edwfort
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MarianaM6060, Gerente van Hotel Catalonia Ronda, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 oktober 2018
Google-vertaling

Dear Edwfort Thank you very much for share your opinion about your stay with us , it is a pleasure for us to know that the hotel facilities and also the staff fullfilled your expectations. It will be a pleasure for us to receive you again. Thank you again. Kind regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 september 2018 via mobiele applicatie

Een geweldige start van onze rondreis in dit schitterend gelegen hotel waar we bijzonder vriendelijk werden ontvangen.
Allereerst duidelijke uitleg waar we de auto konden parkeren (parking La Merced à € 15,00 per 24 uur).
We hadden een mooie superior tweepersoonskamer met riante badkamer, de kamer was echt van alle gemakken voorzien. Er waren zelfs een strijkplank en strijkijzer aanwezig.
‘s Avonds eerst een drankje gedaan aan de lange (bar)tafel op het terras, wat een uitzicht! Vervolgens tijdens het diner genoten van de zonsondergang. Toen het wat frisser werd, werden er zelfs omslagdoeken/plaids uitgereikt. Wat een service!
Restaurant was goed, maar de porties hadden iets groter gemogen. Vriendelijke gastvrouw!

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank AnjavdW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MarianaM6060, Director General van Hotel Catalonia Ronda, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 september 2018
Google-vertaling

Dear AnjavdW

Thank you very much for share your opinion about your stay with us on Tripadvisor, it is a pleasure for us to know that the hotel facilities and also the staff fullfilled your expectations.
It will be a pleasure for us to receive you again.

Thank you again.
Kind regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken