Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (576)
Beoordelingen filteren
576 resultaten
Waardering van reizigers
494
64
9
2
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
494
64
9
2
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 576 beoordelingen
Beoordeeld op 15 september 2018 via mobiele applicatie

Een geweldige start van onze rondreis in dit schitterend gelegen hotel waar we bijzonder vriendelijk werden ontvangen.
Allereerst duidelijke uitleg waar we de auto konden parkeren (parking La Merced à € 15,00 per 24 uur).
We hadden een mooie superior tweepersoonskamer met riante badkamer, de kamer was echt van alle gemakken voorzien. Er waren zelfs een strijkplank en strijkijzer aanwezig.
‘s Avonds eerst een drankje gedaan aan de lange (bar)tafel op het terras, wat een uitzicht! Vervolgens tijdens het diner genoten van de zonsondergang. Toen het wat frisser werd, werden er zelfs omslagdoeken/plaids uitgereikt. Wat een service!
Restaurant was goed, maar de porties hadden iets groter gemogen. Vriendelijke gastvrouw!

Verbleef: september 2018, reisde met een partner
Bedank AnjavdW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MarianaM6060, Director General van Catalonia Ronda, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 september 2018
Google-vertaling

Dear AnjavdW

Thank you very much for share your opinion about your stay with us on Tripadvisor, it is a pleasure for us to know that the hotel facilities and also the staff fullfilled your expectations.
It will be a pleasure for us to receive you again.

Thank you again.
Kind regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 juni 2018 via mobiele applicatie

Alles dat je wenst is aanwezig
De service is op en top beter kan bijna niet.
Het hotel had zelfs nog een heel nieuwe geur!!
Het ontbijt moet je zeker doen.
Nog zelden zo’n goed ontbijt gehad.
Je moet het zeker eens doen.

Verbleef: juni 2018, reisde met familie
Bedank LoicG261
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mariana M, Director General van Catalonia Ronda, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 juni 2018
Google-vertaling

Dear Loic G,
It is a pleasure for us to know that your stay with us was so pleasant, thank you for your nice words.
We are always trying to make a memorable experience to our guests about their stay in our hotel.

Thank you so much
Kind regards from Ronda

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 mei 2018

fantastisch hotel; vanaf het rooftop terras en zwembad een geweldig uitzicht op de heuvels en bergen in de omgeving alsmede op de Arena van Ronda. Bijzonder comfortabele bedden, persoonlijk iets meer keuze in kussens; ruime en mooie badkamer. Waterdruk, warm water alles op het moment dat je het nodig hebt. Wij hebben genoten!

  • Verbleef: mei 2018, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank cengiz491
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mariana M, Director General van Catalonia Ronda, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 mei 2018
Google-vertaling

Dear cengiz491,

Thank you very much for your review, it is very important for us to know your opinion about your stay with us, and we are so happy to know that it was so good.
We hope to see you soon.

Best regards from Ronda.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 april 2018

We verbleven hier 1 nacht en alles viel super goed mee: het onthaal, parkeergelegenheid, het uitzicht vanop de 4 e verdieping op de arena, het ontbijt.
De badkamer en vooral de douche zijn echt goed. Ook een ruime kamer !!
Alleen het restaurant was niet super.
We zouden hier terug logeren maar s avonds ergens anders dineren.

Verbleef: april 2018, reisde met een partner
Bedank Katelijne C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mariana M, Director General van Catalonia Ronda, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 april 2018
Google-vertaling

Dear Katelijne
We are very pleased to know your review about your stay with us. The hotel is new and now it is very important for us to know your opinion about the hotel facilities .
We will be very happy to receive you again if you decide to come back.

Thank you so much
Best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 maart 2018 via mobiele applicatie

Tijdens een rondreis Andalusië meerdere hotels bezocht. Catalonia Ronda staat met stip op 1! Echt alles klopt hier. We waren hier maar 1 nacht, jammer want in en om Ronda kun je je meerdere dagen vermaken.
We gaan heel graag nog eens terug.

Verbleef: maart 2018, reisde met een partner
Bedank Ilse B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mariana M, Director General van Catalonia Ronda, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 april 2018
Google-vertaling

Dear Ilse,
Thank you very much for your review, we are so happy to know that the hotel fulfilled your expectations.
We hope to see you son
Thank you again and best regards from Ronda

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken