Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.712)
Beoordelingen filteren
1.712 resultaten
Waardering van reizigers
1.091
468
96
35
22
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.091
468
96
35
22
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.712 beoordelingen
Beoordeeld op 4 november 2018

Hier vier heerlijke dagen doorgebracht in de herfstvakantie. Schitterend gelegen op de rand van de Tajo. Magnifiek uitzicht over de vallei vanaf het ruime terras bij de goed uitgeruste kamer. Fijn restaurant en prima hotelbar en een mooie tuin om heerlijk door te wandelen. Kortom, een aanrader!

Kamertip: Kamer met terras en uitzicht op de vallei!. Bijv. kamer 114.
Datum van verblijf: oktober 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Pieter P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ReinaVictoria, Director General van Hotel Catalonia Reina Victoria, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 november 2018
Google-vertaling

Dear guest,

First of all, we would like to thank for sharing your experience in Catalonia Reina Victoria.
We are so glad to read that you enjoyed our hotel and services.

We hope to see you soon again next time you come back to Ronda.

Kind regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 oktober 2018 via mobiele applicatie

Twee nachten verbleven in dit prachtig gelegen hotel. Iets buiten de hectiek van het centrum maar alles is te belopen. Vriendelijk en attent personeel bij de receptie. Perfect ontbijt. Kamer was gewoon goed. Aanrader voor je verblijf in Ronda.

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank gjkaper
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ReinaVictoria, Director General van Hotel Catalonia Reina Victoria, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 oktober 2018
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you very much for sharing your experience in Catalonia Reina Victoria.
We are so glad to know that you had a nice stay and enjoyed our hotel and services.

Looking fordward to seeing you soon again.

Kind regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 januari 2018

Wij verbleven 4 nachten in dit hotel. Het is prachtig gelegen, 15 minuten lopen naar centrum Ronda via mooi park. Het is wel erg prijzig. Wij hadden een Terrace room with Tajo views geboekt. We hadden alleen uitzicht als we op het terras stonden. Erg kleine kamer. Dit was zeer teleurstellend. Het hotel zelf wilde er niks aan doen, niet erg service gericht. Het zwembad is mooi maar niet verwarmd, dus ijskoud. Wij verbleven er in oktober 2017. Prijs/Pret verhouding bepaalt de lage score.

Kamertip: contact hotel en vraag of je echt uitzicht vanuit kamer hebt wanneer je op bed ligt.
Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank riaaw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ReinaVictoria, Director General van Hotel Catalonia Reina Victoria, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 januari 2018
Google-vertaling

Dear guest,

We would like to thank you for sharing your experience with us.
We are sorry for the misunderstanding about the room and views.
The views in our rooms is taken from the terrace, not from the room. This is why the rooms with views, have also a terrace.
The size os this rooms is always the same, a standard room size, which is the regular size for this kind of room.

Please, next time you come back to Catalonia Reina Victoria, contact us before booking so that we can arrange a nice room that fits your needs.

Kind regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 augustus 2017

Het hotel ligt mooi aan de rand van de stad maar op loopafstand van alle bezienswaardigheden. Kamers prima; minpuntje is wel dat als je duurdere kamer neemt op de eerste etage met terras dat je weinig of geen uitzicht hebt op de beroemde kloof omdat er bomen voor staan; daarvoor moet je kamer op 2de etage nemen. Ontbijt prima. Zwembad is prettig maar er zijn veel te weinig ligstoelen

Kamertip: voor mooi uitzicht 2de etage of hoger
Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank 243arnoud
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ReinaVictoria, Director General van Hotel Catalonia Reina Victoria, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Armoud,
Thank you very much for having taken the time to share your experience at the Catalonia Reina Victoria
We truly do strive to give each guest a memorable experience and exceed expectations whenever possible. I am glad to see that you appreciated the excellent location of the hotel as well as the breakfast buffet and the pool area.
Thank you again and we hope to see you back soon at the Catalonia Reina Victoria
Kind regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juni 2017 via mobiele applicatie

Op onze reis door Andalusië hebben we 2 nachten in dit hotel geslapen. We hebben spijt, dat we niet langer kunnen blijven. We voelen ons hier echt verwend en vinden de prijs/kwaliteit-verhouding uitstekend. De kamer vonden we niet heel groot, maar we hebben dat zeker niet als een probleem ervaren. We komen hier graag nog eens terug, maar dan wat langer.

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank PeterVwrd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ReinaVictoria, Director General van Hotel Catalonia Reina Victoria, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 juli 2017
Google-vertaling

Dear PeterVwrd,
Thank you for taking the time to leave such a lovely review of our Hotel.The whole team was so pleased to read your fantastic comments, and we was thrilled to hear you apreciate all the facilities at the Hotel.
I want to thank you once again for taking your time to leave such positive feedback. Coments like yours inspired us to be better. we look forward to seeing you in the near future.
Kind regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken