Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.621)
Beoordelingen filteren
1.621 resultaten
Waardering van reizigers
1.019
454
94
34
20
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.019
454
94
34
20
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.621 beoordelingen
Beoordeeld op 1 augustus 2017

Het hotel ligt mooi aan de rand van de stad maar op loopafstand van alle bezienswaardigheden. Kamers prima; minpuntje is wel dat als je duurdere kamer neemt op de eerste etage met terras dat je weinig of geen uitzicht hebt op de beroemde kloof omdat er bomen voor staan; daarvoor moet je kamer op 2de etage nemen. Ontbijt prima. Zwembad is prettig maar er zijn veel te weinig ligstoelen

Kamertip: voor mooi uitzicht 2de etage of hoger
  • Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank 243arnoud
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ReinaVictoria, Director General van Hotel Catalonia Reina Victoria, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Armoud,
Thank you very much for having taken the time to share your experience at the Catalonia Reina Victoria
We truly do strive to give each guest a memorable experience and exceed expectations whenever possible. I am glad to see that you appreciated the excellent location of the hotel as well as the breakfast buffet and the pool area.
Thank you again and we hope to see you back soon at the Catalonia Reina Victoria
Kind regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juni 2017 via mobiele applicatie

Op onze reis door Andalusië hebben we 2 nachten in dit hotel geslapen. We hebben spijt, dat we niet langer kunnen blijven. We voelen ons hier echt verwend en vinden de prijs/kwaliteit-verhouding uitstekend. De kamer vonden we niet heel groot, maar we hebben dat zeker niet als een probleem ervaren. We komen hier graag nog eens terug, maar dan wat langer.

Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
Bedank PeterVwrd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ReinaVictoria, Director General van Hotel Catalonia Reina Victoria, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 juli 2017
Google-vertaling

Dear PeterVwrd,
Thank you for taking the time to leave such a lovely review of our Hotel.The whole team was so pleased to read your fantastic comments, and we was thrilled to hear you apreciate all the facilities at the Hotel.
I want to thank you once again for taking your time to leave such positive feedback. Coments like yours inspired us to be better. we look forward to seeing you in the near future.
Kind regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 juni 2017

Geweldig hotel,zeer schoon modern alles zeer strak. Mooi dakterras met jacuzzi en prachtige ligbedden. Zeer vriendelijk personeel. Een echte aanrader. Kamers zijn van alle gemakken voorzien. Zeer goede bedden.

  • Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Otten1959
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ReinaVictoria, Director General van Hotel Catalonia Reina Victoria, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 juli 2017
Google-vertaling

Dear Otten,
First of all, I would like to thank you for choosing Catalonia Reina Victoria and for the feedback regarding your recent stay.
Also, I am glad to read your comments about the fantastic location, views and staff service. We hope to welcome you back very soon.
Best regards from Ronda,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 maart 2017 via mobiele applicatie

Wij hadden een grote kamer met terras en normaal een grandioos uitzicht, ware het niet dat dit gedeeltelijk verknoeid werd door bomen. Voorts was er een huwelijk aan de gang wat de rust verpeste. De kamers zijn groot en luxueus. Eigenaardig is wel,dat de wastafels in de kamer stonden. Het hotel is zeer mooi ingericht en het personeel is super behulpzaam.
Maar naast de trouwers zaten er enorm veel oude Engelsen die het "snobcachet" geven. Voorts zijn de prijzen voor een drankje of een hapje duizelingwekkend, zeeeer spijtig. Het ontbijt is heel mooi gepresenteerd, champagne alleen zaten de smaken niet altijd goed. Misschien wat minder chi chi en cha cha, en lagere prijzen. Zo de boel wat minder stijf maken. Wij hebben vorig jaar 2 weken rond getourd in Andalusie, de bedoeling was om hier een break in te bouwen. We zijn tot rust gekomen in het centrum van Ronda. Ga je toch spaar je duurste outfit op voor dit hotel of je wordt buiten gekeken. Ik ga dit jaar terug naar Ronda, mijn hotelkeuze ligt nog niet vast, maar ik betwijfel sterk of ik hier terug kom. You have been warned : dure outfit, zet wat extra euro's opzij , verwacht je aan een stijve bediening en het prototype van de Engelse snob

Verbleef: oktober 2016, reisde met een partner
Bedank CisG3
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ReinaVictoria, Director General van Hotel Catalonia Reina Victoria, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 maart 2017
Google-vertaling

Dear Cis,
First of all, thank you for taking the time to share your experience on your stay at Hotel Catalonia Reina Victoria.
We are delighted to hear that you enjoyed the room and the staff service.
We sincerely hope to have the chance to welcome you back soon in summer to enjoy
the good weather Best Regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 januari 2017 via mobiele applicatie

Hotel Catalonia ligt een beetje aan de buitenkant van Ronda. Maar uiteindelijk is het slechts ten hoogste 10 minuten van het centrum. Het hotel ademt klasse en rust uit. En vanuit je kamer heb je een prachtig uitzicht over de tuin en het dal.
De wellness maakt het verblijf helemaal compleet. Een aanrader.

Verbleef: januari 2017
Bedank MacFarlake
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ReinaVictoria, Director General van Hotel Catalonia Reina Victoria, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 januari 2017
Google-vertaling

Thank you so much Mr. Theo, glad to read your review and see all was perfect in your stay. I hope you can come back again very soon.
Best regards from Ronda.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken