Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (136)
Beoordelingen filteren
136 resultaten
Waardering van reizigers
52
39
23
8
14
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
52
39
23
8
14
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 136 beoordelingen
Beoordeeld op 24 april 2017 via mobiele applicatie

Het is een mooie Finca even buiten het centrum van de stad, een auto heb je nodig om er te komen. Het is er rustig, de kamers zijn vrij netjes onderhouden en prima in orde. Ook is er een leuk zwembad bij.Het ontbijt was prima.

Verbleef: april 2017, reisde met een partner
Bedank popovics
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juni 2016

Muffe donkere kamers, slecht ontbijt, avonddiner ondermaats. Niet onderhouden - zwembad was vuil. Blij dat we er slechts maar 2 nachten geboekt hadden. Nochtans mooie ligging en vriendelijk personeel doch woog niet op tegen de algemene uitbating/gesteldheid.

  • Verbleef: juni 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank MarcL3529
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 oktober 2014

Ruim opgezet complex. Ik zat in een ruim appartement met leuke patio. Voldoende zitruimte binnen. Goede bedden. Badkamer schoon en groot. Op het terrein loslopende vogels en dieren. Ruim zwembad met ligweide. Romantisch inrichting. Niet geschikt voor kleine kinderen. Vriendelijke ontvangst. Simpel maar goed ontbijt. Ronda is vlakbij. Ga er vroeg heen voor de drukte van de bustoeristen. Dan is er nog parkeermogelijkheid. In de buurt zijn mooie tochten te maken met de auto.

  • Verbleef: september 2014, reisde alleen
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Hans v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 oktober 2014

Nette en rustige kamer. Gelukkig horren voor de ramen, want veel vliegen zoals echte finca betaamt. Leuk de rondlopende dieren. De kamer die wij hadden was erg donker qua inrichting en ligging. Te weinig verlichting om dat te compenseren. Ontvangst was erg kort en zakelijk, zeker omdat de finca lastig te bereiken is (hekken, kiezen juiste oprijlaan), verwacht je wat meer enthousiasme dat je het gevonden hebt. Veel praktische zaken moet je zelf maar uitzoeken of navragen: wifi-code, ontbijt(tijden), gebruik zwembad (koud water).

Kamertip: Vraag om kamer boven voor meer licht.
  • Verbleef: september 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank marlies v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 september 2014

Zalige plek om tot rust te komen maar ook om als uitvalsbasis te gebruiken om Andalusië te bezoeken. Alles was goed geregeld en het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Zekjer de moeite waard.

  • Verbleef: september 2014, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Peter T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken