Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“In één woord: Genoten!”
Beoordeling van Het Oude Dykhuys

Het Oude Dykhuys
Geclassificeerd als nr. 1 van 3 Restaurants in Lisserbroek
Keukens: Frans
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
8 mei 2022 beoordeeld

Aangezien de kinderen op Moederdag niet langs konden komen heb ik mijn vrouw meegenomen voor een culinaire lunch. En we hebben in de tuin heerlijk zitten te genieten van de hoogstandjes uit de keuken. We hebben gekozen voor een bijpassend wijnarrangement en het enthousiasme waarmee de afkomst van de wijnen werd verteld was een extra toevoeging aan deze mooie middag. Echt een aanrader wat ons betreft!

Datum van bezoek: mei 2022
Bedank marcvanstaveren
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (122)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 122 beoordelingen

3 januari 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Het wild thuismenu voor oudejaarsavond besteld. Keurig verzorgd en alles netjes verpakt. Met de goede beschrijving konden we thuis bij de haard en onder het genot van een goed glas van een topmaaltijd genieten. Dank hiervoor!

Datum van bezoek: januari 2022
Bedank Kees O
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
19 november 2021 beoordeeld

Als je wat te vieren hebt is dit HET restaurant. De keuken en de bediening dagen er toe bij om jouw feest een ECHT feest te maken en je volledig thuis te voelen. Kortom klasse !

Datum van bezoek: oktober 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Koopman251
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
26 juli 2021 beoordeeld

Hier gegeten op mooie zomeravond. Na ontvangst een mooie amuse op het buitenterras in combinatie met een heerlijke wijn en daarna naar binnen gegaan voor een uitgebreide culinaire ervaring. Alle gerechtjes zagen er fantastisch uit, waren met veel zorg bereid en hadden soms bijzondere smaak-combinaties. Chef-kok Alfred en zijn team hadden zich uitgeleefd op mooie verrassende gerechten. De door wijnsommelier Daan gekozen wijnen smaakten prima bij de gerechten. En de prijs stemde prima overeen met de kwaliteit die werd geboden. Al met al weer een mooie avond en een herhaling waard

Datum van bezoek: juli 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank wthm30
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
25 december 2020 beoordeeld

Vanwege corona zijn de restaurants dicht.
We bestelden bij het Oude Dijkhuys het kerstdiner en 2 flessen (heerlijke) wijn.
Wat hebben we genoten! Wat een fantastisch lekker eten!
Een verklarend filmpje en een prachtige menukaart maakten het feestje compleet.
Binnen enkele minuten stond weer een verrassing op tafel, het een was nog lekkerder dan het andere! En heel simpel te bereiden.
We kunnen niet anders dan een diepe buiging maken: chapeau!

Datum van bezoek: december 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Marjo D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Reizigers die Het Oude Dykhuys bekeken, bekeken ook

 

In Het Oude Dykhuys geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.