Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Warme ontvangst.”

Bistro-Camping " Het goeie leven "
Geclassificeerd als nr. 1 van 2 Restaurants in Eerde
Gegevens restaurant
27 januari 2019 beoordeeld

vriendelijk personeel, verrassende gerechtjes, prachtige camping, kindvriendelijk, aandacht voor de bezoeker.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank cvanheertum
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (18)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

6 - 10 van 18 beoordelingen

5 juli 2018 beoordeeld

Het goeie leven is hier gepast ! Gezellig en vriendelijke bediening in de bistro. Het menu is goed samengesteld en de drankenkaart was perfect. Betaalbaar en lekker. Een aanrader !

Datum van bezoek: juni 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank frank a
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtige locatie aan bosrand waar je kan fietsen en wandelen je kan er ook kamperen in eigen tent of n in een daar geplaatste tent .ook gelegenheid om te vergaderen of om gewoon te eten

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank Gijs V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik heb hier een heerlijke betaalbare high tea gehad.
Erg lekker. Vooral de zalm. Yammie
Wel ff reserveren.
Er zit een prachtige camping bij met tipische tipi tenten die ze ook verhuren

Datum van bezoek: november 2016
1  Bedank Yellie K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 november 2016 beoordeeld

We hebben een leuk feest daar gehad. Lekkere hapjes, prima bediening. Mooie ligging, lekker terras.
Leuke camping erbij. Geeft een vakantiesfeertje

Datum van bezoek: april 2016
Bedank Saskia S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

In Bistro-Camping " Het goeie leven " geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding