Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.042)
Beoordelingen filteren
3.042 resultaten
Waardering van reizigers
2.404
385
161
70
22
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.404
385
161
70
22
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.042 beoordelingen
Beoordeeld op 15 juli 2017

Heerlijk weekje weg in dit mooie hotel met zijn prachtig uitzicht ...vriendelijke bediening en heerlijk eten de omgeving is prachtig een genot met zoals wij hebben gedaan een auto huren en het prachtige land te bekijken.

Kamertip: Wij hadden kamer met balkon prachtig uitzicht over het water
Datum van verblijf: september 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank robhaasnoot
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 juli 2017 via mobiele applicatie

Vanzelfsprekend hoogstaand 5* hotel!
Mooie oprijlaan met aan weerszijden weiden met prachtige Haflinger paarden (met bijhorend mooie luxueuze stallen)
Bij de receptie: heel vriendelijk en doeltreffend efficiënt .
Mooie luxueuze receptieruimte.
Mooie kamer met balkon en heel mooie badkamer .
Prachtig aangelegde tuin, gelegen aan een heel grote vijver.
Er is ook een boat house met bijhorende overdekte aanlegsteiger .
Voor de liefhebbers is er een mooie overdekte tennishal.

Het ontbijt is 100 procent 5* waard!!!

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank yvanbeunnens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KillarneyHotels, Guest Relations Manager van The Europe Hotel & Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 juli 2017
Google-vertaling

Dear yvanbeunnens
Thank you for your comments. We are delighted to read that you enjoyed your recent stay with us. We really appreciate all the feedback we receive from our valued Guests. We are very fortunate with the spectacular panoramic views and our stunning Spa, ESPA at the Europe. Thank you again for sharing your experience, and we look forward to welcoming you back to The Europe Hotel & Resort in the near future.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 maart 2017 via mobiele applicatie

Een heel mooi hotel met leuke spa . Vriendelijke bediening. Lekker bistro. Het restaurant was gesloten.goede parkeerplaatsen. Lekker ontbijt met mooi uitzicht.hebben wel een tijdje moeten wachten in de bistro namen ze geen reservatie dus was bedoeling van in de bar te wachten wat toch extra kost met zich meebracht.

Datum van verblijf: maart 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank AnnemieV113
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 april 2016

Als je hier bent, moet je zeker het 3 gangen menu in het Panorama restaurant proberen. Het dessert is een keuze uit een regulier dessert aan tafel in het restaurant of het dessert buffet wat je kan nuttigen in de lounge. Het dessert buffet is echt geweldig. Bij de open haard of in een zithoekje met prachtig uitzicht genieten van een grote keuze aan kleine dessert hapjes.
Wil je na de hapjes en koffie / thee nog een afzakkertje. Geen probleem....
De barman kan je veel vertellen over de verschillende whiskey's die op de dranklijst staan

Datum van verblijf: april 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
Bedank CindyZwaartman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 mei 2015

Met zijn fantastisch uitzicht op Loch Leane is dit luxehotel de uitstekende uitvalsbasis voor de ontdekking van de Ring of Kerry en Dingle Peninsula.
Het hotel biedt ruime kamers met alle comfort. Het zwembad en spa, met zijn buitenzwembad en jacuzzi, biedt een fraai uitzicht op het meer. ’s Morgens is het zalig om in het dampende zwembad te liggen terwijl de natuur ontwaakt en de omringende bergtoppen in de mist gehuld zijn.
Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.
We dineerden in het restaurant en de brasserie. We hebben telkens lekker gegeten zonder uitmuntend te zijn. Ook het ontbijt was uitgebreid en zeer lekker. Tijdens het ontbijt (beide ochtenden) was de vloer van onze tafel absoluut niet opgeruimd. Dit mag je van een klasshotel toch verwachten.
Uitstekend hotel in een fraaie omgeving en ideaal als uitvalsbsis voor een bezoek aan de Ring of Kerry en Dingle Peninsula.

Meer info over onze reis naar Ierland?
Surf naar http://www.ericmartine.be/IER/IERint.html

Kamertip: De kamers met zicht op het meer bieden een mooier uitzicht. De andere kamers kijken uit op de parking of het golfterrein. Gezien we maar 2 nachten in het hotel verbleven en we niet veel op de kamer waren, stoorde het niet. Als je langer in de kamer verblijft is een balkon met zicht op het meer zeker aan te raden. Indien je wil dineren in de Brasserie, moet je er tijdig zijn. Je kan niet reserveren voor de brasserie.
Datum van verblijf: april 2015
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank ericvandenbempt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KillarneyHotels, Guest Relations Manager van The Europe Hotel & Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 juli 2015
Google-vertaling

Dear ericvandenbempt,
Thank you for your comments. We are delighted to read that you and your Colleagues had a memorable experience with us. We really appreciate all the feedback we receive from our valued Guests. Our team at The Europe Hotel & Resort are extremely passionate about their work and love meeting New and Old Guests. We are very fortunate with the spectacular panoramic views and our stunning Spa, ESPA at the Europe. Thank you again for sharing your experience, and we look forward to welcoming you and your Colleagues back to The Europe Hotel & Resort in the near future

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken