Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (390)
Beoordelingen filteren
390 resultaten
Waardering van reizigers
64
194
90
27
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
64
194
90
27
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 390 beoordelingen
Beoordeeld op 3 juni 2015

Ideaal als je dicht bij het strand wil zijn want het is direct aan de strandboulevard gelegen wel een kwartiertje van het centrum. De kamers waren degelijk en proper wel niet hypermodern doordat het al vele jaren bestaat. Buffet was erg lekker en met voldoende afwisseling elke dag. Enkel free WIFI in de gemeenschappelijke ruimtes of internet hoek. Op de kamer WIFI te betalen. Personeel aan de receptie was vriendelijk en sprak buiten Spaans ook Frans, Engels en Nederlands.

Kamertip: Kan er erg winderig zijn dus beter geen kamer op de hoeken aan het strand of naast de buitenlift aan de voorkant.
  • Verbleef: mei 2015, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank christine l
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 januari 2015

Reeds de 4de maal dat we in Prestige Victoria mochten vertoeven, en we blijven er terug gaan.
Centraal gelegen om in de omliggende dorpen of steden op bezoek te gaan, een heel mooie omgeving en vlak aan het strand. wat moet je nog meer hebben? Op amper 2,5 km van het oude rustieke dorpscentrum welke je makkelijk te voet kan doen langs het strand.
Ok, het eten is iedere keer praktisch hetzelfde, maar is dat niet overal zo? Er zijn ontelbare eetgelegenheden in de buurt waar je ter afwisseling terecht kan. Er zijn mensen die klagen over te kleine kamers, maar maakt dat dan veel uit? Je gaat er om te genieten van je vakantie, niet om op je kamer te blijven zitten... Toegegeven, met 3 op 1 kamer is het krap, maar met zen tweetjes zijn ze ruim genoeg.. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Een groot nadeel is wel het gebrek aan parking door de dag door de vele strandliggers. soms parkeer je de wagen 500 meter verder, maar wat maakt het eigenlijk uit! Het is vakantie! Niet zeuren, genieten!

  • Verbleef: juli 2014, reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Wim P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 september 2014 via mobiele applicatie

Voordeel van dit hotel: vlak aan het strand. Werkelijk maar 10meter. Het zijdelings zeegezicht is ook de moeite.
Nadelen
- kamer zeer klein
- bed niet comfortabel
- ontbijt van zeer lage kwaliteit. Ontbijtgranen smaakten alsof ze reeds maanden oud waren . Viennoises (croissants en andere koffiekoeken) smaakten als kauwgum. Geen fris fruitsap, geen water, koffie niet te drinken.
- Spa was niet open.
Ontbijtzaal is een grote witte Zaal waar je ongezellig onder zeer schril wit licht moet zitten.
- bar zeer ongezellig. Daar is er enkel gratis WiFi.
- 's avonds een disco voor plus 60ers

Het hotel zelf had buiten de ligging niets te bieden en dat voor meer dan 100 euro per dag. Schandalig!

Verbleef: september 2014, reisde met een partner
Bedank Dirk L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 november 2012

Al verschillende malen verbleven in dit degelijk hotel. Prijs/kwaliteit zit goed, eten is goed maar niet top maar je merkt dat er op verschillende zaken wordt bezuinigd vergeleken met voorgaande jaren. Animatie, voeding, linnen zijn posten waar wel degelijk op wordt bezuinigd.
Personeel aan de receptie niet altijd even vriendelijk,...spijtig
Ligging vlakbij strand en dijk wat dan weer top is. Zwembaden aan de kleine kant, niet zo fijn voor kinderen tussen 4 en 14 jaar,..
Kamers mooi en verzorgd.

Kamertip: troef zijn de communicerende kamers voor gezinnen met kinderen
  • Verbleef: juli 2012, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Chris T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 juli 2012

Nu voor de vijfde maal in dit hotel vakantie gehouden, ligging is schitterend, kamers netjes, doch bedden worden minder vaak verschoont, kamer en badruimte redelijk schoongehouden.
Helaas het avondeten verdient bijna nog geen enkele ster, weinig variatie (hoofdzakelijk vis, weinig vlees), veel groentes vaak niet gaar, "patat frites" koud en slap, veel te kort gebakken.
Volgende keer naar andere vakantie gelegenheid, wel weer in Roses

Kamertip: Kamers op de 7e vedieping zijn erg warm, doordat er een terras van de 8e boven ligt
  • Verbleef: juni 2012, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank stereofrits
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken