Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker en sfeervol”
Beoordeling van Aquarelle Restaurant

Aquarelle Restaurant
Reserveren met
Bespaar tot 30% wanneer je online reserveert *
Aquarelle Restaurant is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 13 van 198 Restaurants in Almancil
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 23 - US$ 57
Keukens: Mediterraan
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen, Zakelijke bijeenkomsten, Speciale gelegenheden, Romantisch, Grote groepen, Lokale keuken
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Ontbijt, Lunch, Reserveringen
20 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een beetje verscholen ligt dit sfeervolle terras. Op dinsdag is er live muziek. We hebben er lekker gegeten en een gezellige avond gehad.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Urm65
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (400)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 400 beoordelingen

4 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit restaurant mag je niet overslaan als je in de regio bent. We werden ontvangen door de alleraardigste Franse gastvrouw die ons met haar vriendelijke lach erg welkom liet voelen. We hebben heerlijk gegeten van de gerechten uit de menukaart met een duidelijke Franse touch.
De kinderen zijn ook verwend met een lekkere pasta met aangepaste saus.
De ambiance in het restaurant is ronduit gezellig en romantisch. Zeer de moeite waard voor een bezoek!!

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank deborahhA2388QY
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 september 2017 beoordeeld

Op aangeven van de vele positieve reacties op TripAdvisor hier zelf ook gaan eten tijdens onze vakantie in de Algarve. Ook al is het niet goedkoop, de prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed te noemen. Heerlijk gegrilde vis gegeten met bijpassende wijn. Wij moesten erg lang op onze hoofdgerechten wachten, toen de ober ons kwam vertellen dat ze onze bestelling op de een of andere mysterieuze wijze waren kwijt geraakt. Het feit dat hij wist dat wij al lang zaten te wachten en de aanbieding voor een tweede glas wijn 'van het huis' maakte dat de heerlijke beleving in de prachtige tuin geen vervelende nasmaak gaf. Goede service, attent personeel en heerlijk eten maakte de avond tot een hele aangename. Het gegeven dat er veel vaste klanten (terug) kwamen zegt in dat opzicht natuurlijk meer dan genoeg. Een aanrader!

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Arjo R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Luis G, Gestor de Relações Públicas van Aquarelle Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 oktober 2017
Google-vertaling

Thank you for your review. Hope to see you soon.

Restaurante Aquarelle

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Na een uiterst vriendelijke ontvangst heerlijk gegeten in een sfeervolle ambiance. Een culinaire aanrader om een avondje te tafelen in Almancil.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank frijt113
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
lorisstabile, Proprietário van Aquarelle Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 augustus 2017
Google-vertaling

Thank you very much for your input Peter, your assessment is very important to us as it allows us to improve our service.


We hope to see you again.

Greetings
Aquarelle

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk tafelen in een prachtig kader!
Magnifieke tarbot gegeten!

Thx to THE whole team for service

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank Pathfinder722090
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
lorisstabile, Gestor de Relações Públicas van Aquarelle Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 juli 2017
Google-vertaling

Thank you very much for your input, your assessment is very important to us as it allows us to improve our service.


We hope to see you again.

Greetings
Aquarelle

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Aquarelle Restaurant bekeken, bekeken ook

 

In Aquarelle Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding