Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoogtepunten uit beoordelingen
Geschiedenis in een notendop

Prachtig bewaarde en gerestaureerde Borg. Echt de moeite waard om te bezoeken. Je kan ook leuk in ... meer lezen

Beoordeeld op 26 september 2020
Lu2600
,
Antwerpen, België
Aantrekkelijke, goed onderhouden borg

De Menkemaborg is een mooi voorbeeld van deze typische Groningse borgen: mooi verzorgd, lekkere ... meer lezen

Beoordeeld op 11 september 2020
PieterImhof1
,
Hoevelaken, Nederland
Lees alle 58 beoordelingen
  
Beoordelingen (58)
Beoordelingen filteren
58 resultaten
Waardering van reizigers
29
23
6
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
29
23
6
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 58 beoordelingen
Beoordeeld op 26 september 2020

Prachtig bewaarde en gerestaureerde Borg. Echt de moeite waard om te bezoeken.
Je kan ook leuk in de tuin wandelen en nadien iets lekkers eten of drinken in het "Schathoes"

Datum van activiteit: september 2020
1  Bedank Lu2600
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 september 2020

De Menkemaborg is een mooi voorbeeld van deze typische Groningse borgen: mooi verzorgd, lekkere tuin en goede horecagelegenheid. Heerlijk om te ontspannen, maar ook de noordelijke historie te verkennen.

Datum van activiteit: september 2020
2  Bedank PieterImhof1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 juli 2020 via mobiele applicatie

Ondanks dat het weer ons een klein beetje in de steek liet. Is een bezoek aan de Menkemaborg en zijn tuin zeker de moeite waard. Een bezichtiging in het kasteeltje is een must. De indeling is dusdanig gedetailleerd dat je een prachtig overzicht krijgt van de levens stijl van de voormalige bewoners. Ze zouden er zo weer in kunnen “ stappen “. Ook de tuin moet je bekijken. Wil je zeker zijn van een bezichtiging, dan even reserveren.

Datum van activiteit: juli 2020
1  Bedank AP4966
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 juni 2020 via mobiele applicatie

Prachtige borg in zeer goede staat. Je krijgt een goede indruk van het leven in de borg. Ook een wandeling door de tuinen was erg de moeite waard.

Datum van activiteit: juni 2020
Bedank desasd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 oktober 2019

Deze borg is een van de best onderhouden borgen in de provincie Groningen. De tuinen zien er ook perfect uit. Met de duidelijke beschrijving in de hand is het er fijn vertoeven.

Datum van activiteit: september 2019
1  Bedank Wimvb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken