Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk gegeten!”

Fiddlesticks Restaurant & Bar
Geclassificeerd als nr. 38 van 1.203 Restaurants in Christchurch
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 10 - US$ 26
Keukens: Nieuw-Zeelands
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Lokale keuken
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
21 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Na een lange vliegreis even een hapje doen en dan naar bed. Super goed gelukt! Er was geen plek meer in het restaurant maar in de bar kan je ook lekker tafelen. Heerlijke, bijzondere smaken! We wilden even geen pizza of pasta na al het vliegtuig eten, en dat is onwijs goed gelukt in dit restaurant! Je betaalt voor goed eten.

Datum van bezoek: januari 2017
Bedank RdB29
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.400)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 1.400 beoordelingen

26 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Tijdens de feestdagen berekenen ze 15% extra op de al niet goedkope prijzen. We een leuk terras om een lekker biertje te drinken.

Datum van bezoek: december 2016
Bedank tilborulez
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

2u stop in bar van fiddlesticks
Mooie bar, restaurant, met aangename sfeer.
We hadden de todays bread schotel met oil/balsamico. Dit was heerlijk met 4 verschillende soorten vers brood, boter, balsamico.
Toffe plaats om een happy hour te doen.
Personeel is vriendelijk

Gratis 500mb internet voucher

Restaurant niet gedaan maar ziet er mooi verzorgd uit

Datum van bezoek: december 2016
Bedank Tnys
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juli 2016 beoordeeld

Heerlijk eten voor een redelijke prijs! Beetje tricky om een parkeerplaats te vinden, maar parkeer ergens in de buurt en wandel er naartoe.

Datum van bezoek: juni 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Mario289
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juli 2016 beoordeeld

Heerlijk eten en midden in het centrum. beetje tricky om een goede parkeerplaats te vinden, dus parkeer ergens verder weg en wandel er naartoe. Ziet er gezellig uit en bediening is goed!

Datum van bezoek: juni 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank JeanetteB870
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Fiddlesticks Restaurant & Bar bekeken, bekeken ook

 
Christchurch, Canterbury
Christchurch, Canterbury
 

In Fiddlesticks Restaurant & Bar geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding