Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Verwennerij”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 5 gasten
Liempde, Noord-Brabant

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Dominique ...
Emmen, Nederland
Niveau 5 bijdrager
42 beoordelingen
22 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 14 nuttige stemmen
“Verwennerij”
Beoordeeld op 5 juni 2017 voor een verblijf in mei 2017

Wij verbleven in Koevinkje. Een prachtig compleet verblijf. Met uitzicht op de Lakenvelder koeien. Elke ochtend verraste Marina, de ontzettend lieve gastvrouw, ons met een heerlijk ontbijt. We verbleven hier, omdat we een paar dagen naar de Efteling gingen met onze kleinzoon. Maar hier kan geen Efteling tegenop o.i. Wat een genot. Naast alle comfort van het huisje liggen er voldoende wandel- en fietskaarten. Tijdens ons volgende bezoek, dat er beslist gaat komen, willen we genieten van de talloze wandelroutes in deze prachtige omgeving.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
madreAmst ...
Amsterdam
Niveau 4 bijdrager
30 beoordelingen
7 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 nuttige stemmen
“fantastisch verblijf”
Beoordeeld op 6 juli 2016 voor een verblijf in juni 2016
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Wat een leuk huisje en super aardige gastvrouw en gastheer. Heel erg aan te raden, wij hebben al weer een paar dagen geboekt in het najaar...

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
renuka69
Hillingdon, Verenigd Koninkrijk
1 beoordeling
Beoordeeld op 7 april 2018 voor een verblijf in april 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
11 apr 2018
Thanks a lot for your nice words and we are happy that you and your family have had lovely holidays!
Your very welcome next time at our "farm"
Kind regards.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
socali44
La-Baule-Escoublac, Frankrijk
Niveau 6 bijdrager
110 beoordelingen
16 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 38 nuttige stemmen
Beoordeeld op 5 mei 2018 voor een verblijf in mei 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
6 mei 2018
Merci pour ton bon commentaire c'était sympa de te recevoir.
Nous avons encore de bonnes nouvelles car la vache a donné naissance à deux veaux le vendredi soir, ce sont 2 filles et elles s'appellent Linde et Suus. Dick en Marina
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
_toni66_o ...
Mainz, Duitsland
1 beoordeling
Beoordeeld op 9 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen