Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Geweldige vakantie gehad, echt een aanrader.”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
3 slaapkamers, 3 badkamers, met plaats voor 6 gasten
Dorp Sint Michiel, Curaçao

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 16 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
JulieW390 ...
1 beoordeling
“Geweldige vakantie gehad, echt een aanrader.”
Beoordeeld op 26 maart 2019 voor een verblijf in maart 2019

Een waanzinnig leuk huis, op een gezellig park met hele goede locatie. Contact met Bob was ook altijd goed en vriendelijk. Zwembad 2 min lopen, strand iets meer dan 5. Altijd genoeg parkeergelegenheid en ideaal gelegen op het eiland, alles is makkelijk te bereiken.
We waren met een groep van 7 en het huisje is van alle gemakken voorzien, Incl 2 badkamers en 3 toiletten en een ruime keuken/woonkamer. De veranda bood veel ruimte voor borrels en lekker eten! Echt een heerlijke vakantie gehad!

Datum van verblijf: maart 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
26 mrt 2019
Thank you for your wonderful review. We are glad to read that you had a great time at our blue Bay Village 25. We hope to welcome you again as our guests.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ChantalNi ...
Niveau 2 bijdrager
6 beoordelingen
“In een woord: GEWELDIG”
Beoordeeld op 21 maart 2019 voor een verblijf in maart 2019

Het begon al bij de gastvrije en toegankelijke manier van communiceren met de eigenaar (Bob). Hij weet veel van het eiland en heeft een document samengesteld waarin hij je over alle must-see's van het eiland verteld (handig!!). Zelfs tijdens het verblijf is hij bereikbaar om zijn ervaringen met je te delen of je vragen te beantwoorden. Dan het verblijf zelf: de ligging is echt fan-tas-tisch, de villa ligt binnen een beveiligd complex waar meerdere villa's staan, heeft een prive-strand en een prachtige golfbaan! Voor de golfers onder ons, neem je clubs mee, want de banen (18) zijn uiterst goed onderhouden en de temperaturen op het eiland lenen zich ervoor om ochtends vroeg een heerlijk balletje te slaan. Tevens zijn er altijd flamingos te zien aan het water op de baan, WAUW! De villa zelf is perfect vertoeven, alles is geregeld, schoon, overal airco, zelfs buiten op de veranda waaiers aan het plafond tegen eventuele muggen avonds (niet gezien overigens), de bedden liggen heerlijk, een prachtige regendouche in de badkamer, you name it en het is er aanwezig. Zelf vond ik de luxe loungeset buiten op de veranda een heerlijk plekje om een boek te lezen. Aan de andere kant van de veranda kon mijn man dan vast de (8-persoons!!) tafel dekken. Genieten!! Goed te vermelden is dat er overal uiterst vriendelijk personeel werkzaam is bij zowel de restaurants, bars- en beveiliging op het park, dat vonden wij persoonlijk heel erg prettig. Verder is het perfect geregeld dat er toegangspasjes voor je klaar liggen in de villa, zodat je bij aankomst gelijk richting het prive-strand kan. Goed om te weten: de ligging van deze villa specifiek is erg fijn want je bent een paar stappen van zowel het zwembad als de zee, maar de villa ligt niet langs de 'hoofd-weg' van en naar het strand waar iedereen langs loopt over het park, dit gaf ons erg veel privacy wat wij als erg prettig hebben ervaren. Kortom, een prachtige vakantie villa om echt helemaal tot rust te komen met je gezin/familie of groep vrienden, ik zou er graag terug keren! Heel erg bedankt Bob en zijn vrouw Jackie voor ons gastvrije verblijf.

Datum van verblijf: maart 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
26 mrt 2019
Thank you for your wonderful review. We are glad to read that you had a great time at our blue Bay Village 25. We hope to welcome you again as our guests.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
261ramont
2 beoordelingen
“Complete en hoogwaardige voorzieningen”
Beoordeeld op 14 november 2018 voor een verblijf in oktober 2018

De eigenaar van het huisje was erg behulpzaam. Hij heeft ons geholpen met het huren van goede auto waarmee we een week hebben kunnen rondrijden op Curacao. Ook heeft hij veel leuke tips gegeven over waar je leuke dingen kan doen. Het huisje goed onderhouden en schoon. Bij aankomst waren er al spullen zoals toiletrollen en een kleine versnapering zodat je na een lange reis lekker aankomt in het huisje. Het huisje heeft een zeer gunstige ligging omdat de uithoeken van het eiland makkelijk te bereiken zijn. Ook in Blue Bay Village heeft het een gunstige ligging. Wat verder van de uitgang vandaan om te kunnen genieten van de rust en dicht in de buurt van de het zwembad en het prachtige strand dat zich bij Blue Bay bevindt. In het huisje zijn de voorzieningen erg goed (wifi, apple tv, televisie) en veranda heeft een grote eettafel, 2 loungestoelen en een ontspannen loungehoek met bij elke locatie een ventilator voor eventuele verkoeling. Slimme indeling van de badkamers maakt het huisje ook geschikt voor een gezin of samengestelde groep. De airco's zorgen ervoor dat je in elke kamer goed kan slapen. Al met al een zeer volledig huisje

Datum van verblijf: oktober 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
28 nov 2018
Hartelijk dank voor dit mooie review. We hopen jullie nogmaals in onze villa te ontvangen.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
merelflor ...
Amsterdam, Nederland
Niveau 2 bijdrager
7 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Beautiful home!”
Beoordeeld op 22 oktober 2018 voor een verblijf in oktober 2018

Een week verbleven in dit heerlijke huis op een prachtig en veilig park. Het huisje was pas geverfd en opnieuw ingericht. Heerlijke lounge set buiten en van alle gemakken voorzien! De keuken was compleet, drie slaapkamers, twee heerlijke badkamers (inclusief rainfall douche), drie wc's, ruime veranda, kortom helemaal top dus. Het zwembad was 1 minuut lopen en het strand 3 minuten.

Datum van verblijf: oktober 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
23 okt 2018
You were a wonderful guest.
We hope to welcome you again
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
813matthi ...
Arnhem, Nederland
Niveau 3 bijdrager
17 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
“Heerlijke open woning op een fantastisch park”
Beoordeeld op 10 augustus 2018 voor een verblijf in juni 2018

Een heerlijke vakantie gehad op het zonnige eiland Curacao! Heel erg blij met het huis was we verbleven. De ligging op het eiland is een grote pre, heel centraal zodat alles snel en goed te bereiken is. Een auto is daarbij wel nodig.
Maar ook wanneer je er niet op uit gaat is het heerlijk vertoeven op het strand van Blue Bay, genoeg bedjes, leuk restaurant etc. Of bij het huis zelf, waar een deel van binnen buiten wordt wanneer je de grote schuifdeuren openzet.
Oftewel een fijn huis op een goede plek!

Datum van verblijf: juni 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
12 aug 2018
Thank you for beeing a terrific guest. We hope to see you again.
Bob
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Connector ...
1 beoordeling
3 dagen geleden beoordeeld voor een verblijf in september 2019
NIEUW
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3721ah
Bilthoven, Nederland
Niveau 4 bijdrager
34 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 13 juni 2019 voor een verblijf in april 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: april 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
14 jun 2019
Thank you for your wonderful review
I am glad you enjoyed your stay
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen