Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Complete en hoogwaardige voorzieningen”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
3 slaapkamers, 3 badkamers, met plaats voor 6 gasten
Dorp Sint Michiel, Curaçao

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 18 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
261ramont
2 beoordelingen
“Complete en hoogwaardige voorzieningen”
Beoordeeld op 14 november 2018 voor een verblijf in oktober 2018

De eigenaar van het huisje was erg behulpzaam. Hij heeft ons geholpen met het huren van goede auto waarmee we een week hebben kunnen rondrijden op Curacao. Ook heeft hij veel leuke tips gegeven over waar je leuke dingen kan doen. Het huisje goed onderhouden en schoon. Bij aankomst waren er al spullen zoals toiletrollen en een kleine versnapering zodat je na een lange reis lekker aankomt in het huisje. Het huisje heeft een zeer gunstige ligging omdat de uithoeken van het eiland makkelijk te bereiken zijn. Ook in Blue Bay Village heeft het een gunstige ligging. Wat verder van de uitgang vandaan om te kunnen genieten van de rust en dicht in de buurt van de het zwembad en het prachtige strand dat zich bij Blue Bay bevindt. In het huisje zijn de voorzieningen erg goed (wifi, apple tv, televisie) en veranda heeft een grote eettafel, 2 loungestoelen en een ontspannen loungehoek met bij elke locatie een ventilator voor eventuele verkoeling. Slimme indeling van de badkamers maakt het huisje ook geschikt voor een gezin of samengestelde groep. De airco's zorgen ervoor dat je in elke kamer goed kan slapen. Al met al een zeer volledig huisje

Datum van verblijf: oktober 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
28 nov 2018
Hartelijk dank voor dit mooie review. We hopen jullie nogmaals in onze villa te ontvangen.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
merelflor ...
Amsterdam, Nederland
Niveau 2 bijdrager
7 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Beautiful home!”
Beoordeeld op 22 oktober 2018 voor een verblijf in oktober 2018

Een week verbleven in dit heerlijke huis op een prachtig en veilig park. Het huisje was pas geverfd en opnieuw ingericht. Heerlijke lounge set buiten en van alle gemakken voorzien! De keuken was compleet, drie slaapkamers, twee heerlijke badkamers (inclusief rainfall douche), drie wc's, ruime veranda, kortom helemaal top dus. Het zwembad was 1 minuut lopen en het strand 3 minuten.

Datum van verblijf: oktober 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
23 okt 2018
You were a wonderful guest.
We hope to welcome you again
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
813matthi ...
Arnhem, Nederland
Niveau 3 bijdrager
18 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
“Heerlijke open woning op een fantastisch park”
Beoordeeld op 10 augustus 2018 voor een verblijf in juni 2018

Een heerlijke vakantie gehad op het zonnige eiland Curacao! Heel erg blij met het huis was we verbleven. De ligging op het eiland is een grote pre, heel centraal zodat alles snel en goed te bereiken is. Een auto is daarbij wel nodig.
Maar ook wanneer je er niet op uit gaat is het heerlijk vertoeven op het strand van Blue Bay, genoeg bedjes, leuk restaurant etc. Of bij het huis zelf, waar een deel van binnen buiten wordt wanneer je de grote schuifdeuren openzet.
Oftewel een fijn huis op een goede plek!

Datum van verblijf: juni 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
12 aug 2018
Thank you for beeing a terrific guest. We hope to see you again.
Bob
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Connector ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 12 oktober 2019 voor een verblijf in september 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
26 okt 2019
Thank you for your wonderful review. We enjoyed having you as our guest and hope to welcome you again.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3721ah
Bilthoven, Nederland
Niveau 4 bijdrager
34 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 13 juni 2019 voor een verblijf in april 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: april 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
14 jun 2019
Thank you for your wonderful review
I am glad you enjoyed your stay
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jessica R
Amsterdam, Nederland
Niveau 2 bijdrager
6 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
Beoordeeld op 20 maart 2019 voor een verblijf in maart 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: maart 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
26 mrt 2019
Thank you for your wonderful review. We are glad to read that you had a great time at our blue Bay Village 25. We hope to welcome you again as our guests.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AmberB222 ...
Niveau 2 bijdrager
6 beoordelingen
Beoordeeld op 15 maart 2019 voor een verblijf in maart 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: maart 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
26 mrt 2019
Thank you for your wonderful review. We are glad to read that you had a great time at our blue Bay Village 25. We hope to welcome you again as our guests.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen