Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Stil respect

Als je zicht hebt gekregen op de omvang van de mijnenslag, moet je hier zeker naartoe gaan. Even ... meer lezen

Beoordeeld op 1 november 2017
Br00s
,
Antwerpen, België
EEN KORTE STOP

Spanbroekmolen .Een rustig plekje ,zo stil zo vredig ,een stuk natuur .Waar toch weeral vreselijke ... meer lezen

Beoordeeld op 22 september 2017
luc v
,
Deinze, België
Lees alle 22 beoordelingen
  
Beoordelingen (22)
Beoordelingen filteren
22 resultaten
Waardering van reizigers
9
9
3
1
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
9
9
3
1
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 22 beoordelingen
Beoordeeld op 1 november 2017

Als je zicht hebt gekregen op de omvang van de mijnenslag, moet je hier zeker naartoe gaan. Even tijd voor nemen. Tot rust komen. Stil worden. Geen woorden en je door deze plek laten overweldigen. Je kan ook even rond de pool of peace wandelen. Ook mooi.

Datum van activiteit: oktober 2017
Bedank Br00s
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 september 2017

Spanbroekmolen .Een rustig plekje ,zo stil zo vredig ,een stuk natuur .Waar toch weeral vreselijke dingen gebeurden .
Luc V Deinze

Datum van activiteit: september 2017
Bedank luc v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 augustus 2016

De Pool of Peace, of Spanbroekmolenkrater, is een prachtige plek. De krater is gevuld met water een een natuurlijk monument tegen de waanzin van de oorlog geworden. Nabij de krater staat duidelijke uitleg over de geschiedenis van de plek en de omgeving. Mooie, korte stop.

Datum van activiteit: augustus 2016
Bedank Koen O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juli 2016

Een krater uit WOI, nu een mooie vijver omsloten door bomen. Eens een wrede plaats, nu een vredig plaatsje, a pool of peace... Wel goed verborgen, parkeren is moeilijk in de buurt. Wel zeker de moeite voor een stop.

Datum van activiteit: juli 2016
Bedank jake01232014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 mei 2016

In het passeren hebben we deze krater eens snel bezocht. Hele rustige plaats beetje in niemandsland en geen parking in de buurt. De krater staat nu vol water en is veranderd in een mooie vijver.

Datum van activiteit: mei 2016
Bedank RobbieP87
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken