Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Jonge enthousiaste crew geeft Griekse gerechten een moderne twist.”
Beoordeling van ManiBella

ManiBella
Geclassificeerd als nr. 1 van 5 Restaurants in Neon Oitylo
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 4 - US$ 17
Gegevens restaurant
5 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Simpel restaurantje op een mooie stek serveert basic Griekse gerechten. Maar wel met moderne twist. Lokale recepten en ingrediënten. Aanrader. Ze bedienen ook he strandje ervoor, dus als je wilt, kan je er een hele middag & avond ManiBella van maken.

Datum van bezoek: september 2019
1  Bedank Rudi v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (211)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 211 beoordelingen

10 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk eten en echt"local food" , prettige sfeer, heel relax en vriendelijk personeel. Locatie is top: zonsondergang en sfeervol buitenplaatsje om te eten. Als je in de buurt bent is dit de plek om te eten.

Datum van bezoek: september 2019
2  Bedank RogierBoer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Menukaart niet standaard, even zoeken, maar resultaat prima. Gehaktballetjes en tomatensaus en beef met aubergine goede keus. Leuke, goede bediening, beetje chaotisch maar dat maakte het juist bijzonder. Locatie heeft een prachtig uitzicht op de zee.

Datum van bezoek: juni 2019
1  Bedank CaroS1962
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg lekker gegeten in een ongedwongen, fijne sfeer. Dit kleinschalige restaurantje ligt pal aan zee! Heel vriendelijke eigenaar. Veel relaxter dan andere restaurantjes waar we zijn geweest. Wij komen hier deze week zeker nog eens terug!

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank WillemijnB55
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Top locatie,verrassende heerlijke locale verse gerechten ,goede koffie,vriendelijke bediening ,kortom om zeer de moeite waard om daarvoor te stoppen.

Datum van bezoek: juni 2019
1  Bedank 300aadb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die ManiBella bekeken, bekeken ook

Limeni, Laconia Region
Limeni, Laconia Region
 
Limeni, Laconia Region
 

In ManiBella geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding