Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Hotel Edenpark(Brunssum)
Gratis annuleren tot 27/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 99
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Gratis annuleren tot 26/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 158
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Kasteel Doenrade(Doenrade)(Heel veel waar voor je geld!)
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 105
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 23% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 23% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 137 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 82
US$ 79
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 132
US$ 128
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Gratis annuleren tot 28/07
US$ 146
US$ 142
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Gratis annuleren tot 28/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 101
US$ 97
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
TripAdvisor
Zie aanbieding
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (27)
Beoordelingen filteren
27 resultaten
Waardering van reizigers
16
9
0
1
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
16
9
0
1
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 27 beoordelingen
30 april 2017 beoordeeld

Het begrip hotel is niet echt meer van toepassing op de Schinvelder Hoeve. Het zijn 4 uiterst luxueuze kamers in een gerestaureerde hoeve, maar dan wel zonder extra faciliteiten die wel bij een 4 sterren hotel zouden moeten horen.

Je wordt dus in eerste instantie op het verkeerde been gezet maar aangezien ik de recensies had gelezen waren we voorbereid. Als je weet je kan verwachten is de Schinvelder Hoeve een heerlijke plek om te overnachten. Wij hadden een ruime, uiterst smaakvol ingerichte kamer met een prachtige badkamer van enorme afmetingen. We hebben er niet ontbeten maar wel gebruik gemaakt van prima koffie en thee faciliteiten op de kamer.
Echt een aanrader als je geen behoefte hebt aan allerlei hotelfacilitieten.

  • Verbleef: april 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Herman v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 juli 2016 beoordeeld

Na vorig jaar en overnachting te hebben gehad blijkt dat nu na doorstart de gegevens van dit Hotel niet meer correct zijn. Ontbijt vreselijk, nu geen keuze meer maar lekker vettige worst, broodjes (kleinste van het kleinste) van slechte kwaliteit. Uitstraling van kamers en gebouw incl. binnenplaats niet uitnodigend. Hotel surft mee op oude recensies van andere websites. Het is geen 4 sterren hotel op dit moment, hier moet opnieuw worden beoordeeld. Er is ook geen eet gelegenheid meer (Restaurant/Bistro) wordt niet meer gebruikt. Ontbijt idee, ga naar het tankstation voor weiniger geld beter ontbijt met normaal formaat broodjes en gezondere keuze.

Kamertip: Niet de Tuinsuite nemen, geen tafel en stoelen op terras aanwezig.
  • Verbleef: april 2016, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
2  Bedank info413
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik was uitgenodigd voor de (her)opening van de Schinvelderhoeve. Gelegen in Schinveld is dit absoluut een pareltje qua event locatie in Parkstad. Tijdens de opening een goed beeld gekregen van alle mogelijkheden van de accommodatie. Catering was zeer goed verzorgd. Absoluut een aanrader wanneer je een bruiloft of zakelijk event wil organiseren.

Verbleef: mei 2016, reisde voor zaken
1  Bedank Vianney D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juni 2015 beoordeeld

Een prachtige oude hoeve. De kamers of beter suites zijn ruim en luxueus. Eén van de kamers heeft een ruim terras palend aan de "slotgracht" rond de vierkantshoeve, zalig zitten met een glas na een drukke dag. Lekker kwalitatief ontbijt met oa vers fruitsap, ruime broodkeuze, gerookte zalm,..... Alles top. Enig minpuntje er zijn weinig kamers waardoor je dikwijls alleen in de ontbijtruimte zit.

Kamertip: Neem de tuinsuite die heeft een prachtig terras
  • Verbleef: juni 2015, reisde voor zaken
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank bart b
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 december 2013 beoordeeld

Was in dit restaurant wegens een bruiloft diner. Ten eerste is het een ontzettend mooie locatie. We hadden de keuze uit een aantal opties uit een vastgesteld menu. Het voorgerecht was kreeftensoep en het hoofdgerecht bestond uit een rollade met Italiaanse kaas. Kortom, zeer lekker gegeten in een ontzettend mooie oude boerderij en hoeve. Over de prijzen en het hotel kan ik geen mening geven.

  • Verbleef: oktober 2013, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Kevin G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken