Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Sitia
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Met acht gezellig tafelen met zicht op de haven”
Beoordeling van Cretan House

Cretan House
Geclassificeerd als nr. 2 van 62 Restaurants in Sitia
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 17
Keukens: Grieks
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Mooi uitzicht, Lokale keuken
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Buiten zitten, Reserveringen
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lichte gerechten mosselen sanguinaki heerlijk gratis nagerecht met koek fruit en ijs koele witte landmijn

Datum van bezoek: september 2019
Bedank koen1952
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
44_459___, Ιδιοκτήτης van Cretan House, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden
Google-vertaling

Dear Koen
Thank you for choosing Kritiko Spiti restaurant and for taking the time to share your dining experience within the TripAdvisor community.
We are happy to read that you were very impressed with the service and the food.

We are looking forward to welcoming you in the near future.

Kind regards
Kostas Zografinis
and the Kritiko Spiti restaurant team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (904)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 904 beoordelingen

5 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg gezellig restaurant, heel gastvrij. Hoefden geen moment te wachten op de aardige bediening. We bezochten het restaurant op een zaterdag, er trad een duo op met mooie Griekse muziek en de traditionele dans werd opgevoerd (publiek werd ook nog betrokken). Gyros was erg goed, de seafoodplate (voor 2 personen) viel wel tegen qua smaak. Maar dat mocht de pret niet derven, al met al een aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank josinev2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
44_459___, Ιδιοκτήτης van Cretan House, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 september 2019
Google-vertaling

Dear Josinev
Thank you for taking the time to share your feedback on TripAdvisor following your recent visit to the restaurant Kritiko Spiti.

Please be assured that your feedback, both positive and constructive is of immense value to us and has been shared with the respective teams so that we can improve our service standards.

I'm glad to read that you enjoyed the Giros with pita and the live Cretan music with the dancing show.

On the other hand, I regret to read that you did not enjoy the mix sea food plate that we make with fresh, local and the finest quality of ingredients.

Once again, thank you very much for your valuable feedback and I hope that this incident will not deter you from visiting us in the not too distant future.

Kind Regards
Kostas Zografinis
and the Kritiko Spiti restaurant team


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 augustus 2019 beoordeeld

Gastvrouw Gina is een fantastische gastvrouw en heeft aandacht voor de klanten.
We hebben heerlijke lokale gerechten voorgeschoteld gekregen en Gina liet speciaal voor ons een "oranje" toetje bereiden.
meerdere keren hier gegeten en de gastvrijheid van Gina was elke keer weer top.
Zeer vriendelijk personeel, goede service en redelijk lage prijzen.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank G V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
44_459___, Ιδιοκτήτης van Cretan House, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 september 2019
Google-vertaling

Dear G V
Thank you for taking the time to share the feedback of your recent visit at KRITIKO SPITI Restaurant. We are pleased to read that you had an amazing dining experience and enjoyed our food offerings and the great service provided by our passionate staff members.

I will certainly share your kind review with the entire team and we look forward to welcoming you back again soon!

Kind Regards
Kostas Zografinis
and the Kritiko Spiti restaurant team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zaterdag wezen eten en de gerechten zijn simpel en goedkoop, maar wat ze doen doen ze echt goed!
Bediening vriendelijk, ik was ziek dus alleen hoofdgerecht genomen
Vanavond terug voor hopelijk een gezelligere en langere avond .
Gina is een lief mens.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank FerryBakker
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten bij Cretan House! Mooi plekje met uitzicht op zee. Diverse glutenvrije opties, waaronder pasta. Goede glutenvrije pita broodjes ook. Aanrader

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank 461dirkv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
44_459___, Ιδιοκτήτης van Cretan House, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 augustus 2019
Google-vertaling

Dear Dirk
Thank you for sharing your dining experience at our restaurant within the Tripadvisor community.
Your feedback is encouraging us to try even harder to offer unique experiences for our guests'.

We hope we have the opportunity to offer you, once again, a unique dining experience in the near future.

Kind Regards,
Kostas Zografinis
and the Kritiko Spiti restaurant team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Cretan House bekeken, bekeken ook

Sitia, Lasithi Prefecture
 
Sitia, Lasithi Prefecture
Sitia, Lasithi Prefecture
 

In Cretan House geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding