“Rood-witte tafelkleedjes”

Pannenkoekenhuis De Koekenbakkers
Geclassificeerd als nr. 3 van 11 Restaurants in Heeswijk-Dinther
20 mei 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

We (familie met 6 personen ) hebben heerlijk gegeten. De bediening was heel goed en het assortiment is overweldigend. Het zou alleen lekker zijn als er rood/wit geblokte tafelkleedjes op de tafel lagen.

Datum van bezoek: mei 2023

21 december 2022 beoordeeld

Gezellig restaurant met vakkundige en vriendelijke bediening. Heel veel keuze uit verschillende pannenkoeken maar ook andere seizoensgerechten. Kinderen hebben een grote speelzolder en je kunt de kinderen via een tv scherm volgen.

Datum van bezoek: december 2022
11 september 2020 beoordeeld

Heel fijn restaurant, met veel keuze aan pannenkoeken (en ook non-pannenkoeken). Ook veel hartige, en speciale pannenkoeken. We proberen vaak een andere uit, en tot nu toe geen spijt van!
Binnen zit het fijn, ruimte genoeg, en in de zomer is het buiten genieten onder de mooie schaduwdoeken.

Buiten is er een leuke zandbak met veel klimtoestellen en binnen is er een mooie grote (en schone) speelzolder. Genieten voor de kinderen, en ook voor de ouders die dan nog een lekker kopje koffie kunnen drinken. Mooi voordeel: spelen de kinderen in de speelzolder, dan kun je ze binnen in het restaurant in de gaten houden via de camera (met dat kopje koffie).
Zijn de kids uitgespeeld? Dan mogen ze met de muntjes die ze bij het eten (of ijsje) hebben gekregen een cadeautje uitkiezen in het winkeltje.

De eigenaren zijn zeer vriendelijk en in voor een praatje, net als de overige kundige bediening overigens.
Er wordt goed omgegaan met de covid-maatregelen en het sanitair is schoon.
Kortom: een echte aanrader!

22 augustus 2020 beoordeeld

Prima en mooi restaurant. Zaten vol van een heerlijke pannenkoek. Voor kinderen een waar paradijs.
Prijs kwaliteit verhouding is prima. Bediening erg vriendelijk en niks op aan te merken!

22 augustus 2020 beoordeeld

Weer heerlijke pannenkoeken verorberd bij deze Koekenbakkers. I.v.m. corona via internet gereserveerd zodat de ondernemers meteen je naam en telefoonnummer hebben. Hoef je dat al niet meer te regelen bij aankomst. Uitkiezen welk tijdstip je wilt en het aantal personen. Is het tijdstip van keuze afgeblokt? Jammer dan. Dan is het vol en zul je een ander tijdstip moeten kiezen, wat normaal is bij alle restaurants.
De ingang is momenteel verlegd. Entree via het terras aan de voorzijde, waar je al snel de desinfectieautomaten ziet hangen. Je kunt heerlijk buiten eten onder een afscherming tegen zon of regen, of gewoon binnen. Alles op afstand zoals het op dit moment nu eenmaal is. We werden, ondanks dat het gezellig druk was, snel en vriendelijk geholpen. De menukaart is vervangen door een placemat waarop alle gerechten staan en dat is heel fijn want dan weet je zeker dat er geen besmette vingers aan hebben gezeten. We hadden pasteitjes en pannenkoeken met een heerlijke ijskoffie na. Tijdens het eten hebben we genoten van de kindergezichtjes die cadeautjes in het winkeltje mochten uitzoeken, maar ook van het personeel dat steeds als een goed geoliede machine, vriendelijk alles serveerde. Na het betalen van de prettige rekening zijn we via de achterkant van het terras weer naar de auto gegaan. Dus qua corona alles goed geregeld en het verblijf en eten was naar onze wens. Tot gauw.

Reizigers die Pannenkoekenhuis De Koekenbakkers bekeken, bekeken ook

Heeswijk-Dinther, Noord-Brabant

In Pannenkoekenhuis De Koekenbakkers geweest? Deel je ervaringen!