Dit hotel is voor mij zeker geen 4* waard! Enorm verouderd hotel met enorm veel lawaaihinder als je op de kamer bent , boven en naast je is alles te horen, het is ook enorm frustrerend dat de deuren van de kamers met een hels lawaai toekletsen! Ouder publiek die het stil zijn aan hun laars lapt ! Wij hadden de All-in formule, maar cocktails en de snacks ‘s middags moeten bijbetaald worden !
Mijn man is allergisch aan huisstofmijt, en aangezien er maar 1 enkel lakentje op het bed lag , was ik genoodzaakt om het deken te nemen, om ‘s nachts warm te hebben, dekbedden zijn er niet, dus ik met niet vertellen hoe hij afgezien heeft ! Ook het lichtsysteem was iets heel raar en een ware belevenis , toen ik bv. mijn lichtjes uitdeed langs het bed , hadden we geen licht in de badkamer , het was eventjes zoeken en spelen en puzzelen met de lichtknoppen om te weten hoe en wat !
Als je dezelfde periode naar hier komt dan wij , raad ik aan om zeker een auto te huren want je zit hier echt in ‘t hol van Pluto, doods en in de eerste omgeving totaal niks te doen ‘s avonds , zelfs niet overdag! Wij komen hier NOOIT meer terug !