Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“verasend”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
zijaanzicht van Castañetas For nature, hiking and a peaceful sleep in nature park ¨ Las Villas¨, Andalucia
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
zijaanzicht van Castañetas
For nature, hiking and a peaceful sleep in nature park ¨ Las Villas¨, Andalucia
salon
woonkeuken
woonkeuken
salon
slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon met eigen badkamer
terras onder de notenboom
terras bij `t huisje
zwembad gevuld met bronwater
buitre/ gier te zien boven de rotsen bij Las Castañetas
terras bovenverdieping ´
mooie zonsondergang
cabra montesas die samen met de herten dagelijks mijn tuin bezoekt
zwembadje voor `t huisje
bergen en afgronden in de omgeving van Las Castañetas
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Hut -
7 slaapkamers, 4 badkamers, met plaats voor 15 gasten
Villacarrillo, Province of Jaen, Andalusië

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
pepeholan ...
Gennep, Nederland
Niveau 2 bijdrager
1 beoordeling
“verasend”
Beoordeeld op 26 augustus 2015 voor een verblijf in juni 2015

uitstekende plek voor familie met kinderen ( wy waren met 14 personen)prachtige natuur , rustig, schoon , fyne ontvangst, behulpzaam ( riecky) wy hebben veel gewandeld en ons ontzettend goed vermaakt , door ook aanwezige attributen van sport en vermaak voor kinderen , ( voetbal . vollybal , basketbal , boersgolfspel etc, ook zwem gelegenheid. komen beslist terug.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: rust die de plk uitstraalt.
Reisgroep: Uitgebreide familie
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Gezinnen met kleine kinderen Grote groepen
Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JackvdBro ...
Geldrop, Noord-Brabant, Netherlands
2 beoordelingen
“Weldadige rust en schittterende omgeving”
Beoordeeld op 1 oktober 2014 voor een verblijf in september 2014

Als je zoekt naar een vakantieverblijf in een schitterende omgeving, maar ook rust zoekt is dit een aanrader. Gastvrije ontvangst, en mooie wandelmogelijkheden (moeilijk en makkelijk).
We hebben ons zeer goed vermaakt en de faciliteiten zijn goed te noemen (rekening houdend met het feit dat het redelijk ver van de bewoonde wereld ligt).

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Reisgroep: Vrienden
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Johannadw
1 beoordeling
“Rust, ruimte, natuur en geweldige gastvrouw”
Beoordeeld op 25 juli 2014 voor een verblijf in juni 2014

Uitstekend gelegen vakantiehuis, met name voor mensen die willen genieten van rust, ruimte, wandelen, heel veel natuurschoon en het echte Spanje. Heel aardige gastvrouw, die zeer behulpzaam was, en schone kamers en badkamers. Wij waren met 4 personen, maar grote groepen kunnen er ook prima terecht.

Algemene staat van de woning Beddengoed & matrassen
Keuken & keukengerei Hoe schoon was de badkamer?
Service
Reisgroep: Vrienden
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Gezinnen met kleine kinderen
Grote groepen
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hans38a
Geldrop
Niveau 6 bijdrager
146 beoordelingen
14 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 24 nuttige stemmen
Beoordeeld op 21 januari 2015 voor een verblijf in oktober 2014
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Hoe was de sleuteloverdracht?
Algemene staat van de woning Beddengoed & matrassen
Keuken & keukengerei Hoe schoon was de badkamer?
Overige faciliteiten & voorzieningen
Reisgroep: Vrienden
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Gezinnen met kleine kinderen
Grote groepen Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
handy25
Geldrop, Nederland
1 beoordeling
Beoordeeld op 12 oktober 2014 voor een verblijf in september 2014
Google Vertalen naar het Nederlands

Reisgroep: Vrienden
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Grote groepen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BarfussTr ...
Wetzlar, Duitsland
Niveau 4 bijdrager
26 beoordelingen
12 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
Beoordeeld op 18 september 2015 voor een verblijf in augustus 2015
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Sauberkeit / Ruhe / Komfort / Gegend
Minpunten: Es ist perfekt.
Reisgroep: Freunden
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Personen met beperkte mobiliteit
Oudere reizigers Gezinnen met kleine kinderen
Grote groepen Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen