Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Fijn huis met fantastisch uitzicht op zee”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Basque house

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
3 slaapkamers, 3 badkamers, met plaats voor 7 gasten
El Puente, Cantabrië

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Russisch
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Eerst Russisch
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Liesbeth ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Fijn huis met fantastisch uitzicht op zee”
Beoordeeld op 9 augustus 2018 voor een verblijf in juli 2018
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Wij zaten twee weken in het ruime en sfeervolle blauwe baskische huis met fantastische uitzicht op zee. Op het dakterras is het heerlijk relaxen. De goed uitgeruste woonkeuken is beneden. Ook vanuit de woonkeuken kijk je uit op zee. Het is wel jammer dat je de keuken alleen buitenom kunt bereiken.
Gastvrouw (Natalie) en gastheer (Luis) zijn hartelijk en behulpzaam. Ze gaven ons een heerlijk vakantiegevoel en lieten ons zo proeven van de Baskische cultuur.
Je komt Natali en Luis soms tegen in het huis, omdat zij er ook wonen. Daar gaannze heel discreet mee om.
De woning ligt in een gehucht in de heuvels. Het is een goede uitvalsbasis naar Steven zoals Santander, Castro Urdiales en Bilbao. Ook kun je eenvoudig het binnenland verkennen (wij gingen naar grotten) en natuurlijk de zee/stranden. Met de auto waren wij in 10 minuten bij het dichtstbijzijnde zandstrand. Dat is geschikt voor iedereen. Soms flinke golven, soms een rustige zee. En, als het eb is, ontstaan er mooie badjes voor kleinere kinderen. Ook verderweg gelegen zijn er prachtige zandstranden.
Kortom: wij hadden een fijne vakantie bij hartelijke mensen in een mooi huis en prachtig gebied.
Tot ziens!

Datum van verblijf: juli 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Елизавета ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 24 september 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: juli 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Adventure ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 22 september 2018 voor een verblijf in juni 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: juni 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Adventure ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 27 september 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: augustus 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Venture79 ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
Beoordeeld op 21 augustus 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
4
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: augustus 2018
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Scenic728 ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 27 augustus 2017 voor een verblijf in juli 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: juli 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen