Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Jodoigne
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Perfect ”
Beoordeling van Le Sixième

Le Sixième
Geclassificeerd als nr. 4 van 32 Restaurants in Jodoigne
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Alles was gewoon perfect: zeer vriendelijk bediening en hartelijk onthaald, lekkere cocktail als apéro op het terras, wijn bij het eten een absolute aanrader (vrij uitgebreide en goede wijnkaart), gerechten waren één voor één een schot in de roos (prijs/kwaliteit was top). Onze avond was meer dan geslaagd, wij komen zeker terug, en meer dan één keer. Bedankt!!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Sara_UW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (63)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 63 beoordelingen

18 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Vorige zaterdag met vrienden er gaan eten, en ik was aangenaam verrast. Super lekker en zeer vriendelijk personeel. Wij komen zeker terug

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank dominiquee940
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We werden zeer vriendelijk onthaald in een modern ingericht restaurant. De menu was beperkt maar zeer gevarieerd. De gerechten hadden ook verrassende toetsen die de smaak zeer bevorderde. De sfeer was ontspannen en we konden rustig babbelen zonder last te hebben van andere gasten of de open keuken. Prijs-kwaliteit zat zeer goed, een restaurant om aan te raden en nogmaals te bezoeken.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Thomas C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 juli 2018 beoordeeld

De ontvangst zette al meteen de toon van wat een mooie avond zou worden. hartelijk ontvangen, voor alles werd gezorgd en aan alle details werd gedacht. Bij het aperitief krijgen we heel lekker eenvoudig hapje. Brood was supervers. De gerechten zelf waren top ! Super lekkere zalm als voorgerecht, het vlees bij het hoofdgerecht was zo lekker en mals. Het vlees was perfect saignant zoals gevraagd. Ook het dessert was een topper met heel lekker koffieijs.
Hier komen we zeker terug.

Datum van bezoek: juli 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Jan P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juni 2018 beoordeeld

Het vlees was fenomenaal lekker, TOP ingrediënten die bereid zijn zoals het moet!
Bediening door de chef zelf, die perfect tweetalig is. Zeker een aanrader!

Datum van bezoek: mei 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank MaximeVA1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Le Sixième bekeken, bekeken ook

 
Jodoigne, Waals-Brabant
 
Jodoigne, Waals-Brabant
Jodoigne, Waals-Brabant
 

In Le Sixième geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding