Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Fijne accommodatie als goede uitvalsbasis voor ...”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Terrazza sul VESUVIO/Pompei

Vista giardino/piscina
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Vista giardino/piscina
Piscina
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Vista giardino/piscina
Piscina
Cucina
Cucina
Zona notte
Letto matrimoniale
letto Matrimoniale
Stanza da letto con 2 letti singoli
Stanza da letto con 2 letti singoli
Scala soppalco
Soppalco con terrazzino
Bagno 1 con lavanderia
Bagno 1 con lavanderia
Bagno 2
Bagno 2
Overzicht
Appartement -
3 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 8 gasten
Terzigno, Provincie Napels, Campania

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 17 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
IgorvNune ...
Geertruidenberg, Nederland
Niveau 2 bijdrager
6 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Fijne accommodatie als goede uitvalsbasis voor vele bezienswaardigheden”
Beoordeeld op 25 oktober 2017 voor een verblijf in Oktober, 2017

Deze zeer fijne accommodatie aan de voet van de Vesuvius is een echte aanrader. Het appartement telt drie slaapkamers en twee badkamers. Voor het appartement is een ruime veranda aanwezig. Hier kun je heerlijk met een groep mensen lekker je avondeten nuttigen. Verder zijn er een plonsbad met zonneterras en ligbedden aanwezig. Alles is aanwezig voor een zeer prettig verblijf. De eigenaren zijn zeer behulpzaam en staan voor alles open. Onze huurauto konden we parkeren in de garage. Hiervoor werd een toeslag gevraagd van vijf euro per dag. Indien je de mogelijkheid tot deze garage wordt aangeboden, dan raden wij het aan om hiervan gebruik te maken. We hebben de accommodatie gebruikt als uitvalsbasis voor vele bezoekjes in de omgeving. Zoals Pompeii, paleis van Casserta, Napels, Sorrento, Herculaneum, Ravello, Amalfikust en het eiland Ischia.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Een TripAdvisor-lid
1 beoordeling
“Goede locatie voor een bezoek aan Napels, Pompei, Vesuvius en de Amalfikust”
Beoordeeld op 4 mei 2017 voor een verblijf in April, 2017

Een ruim appartement met alle benodigde voorzieningen en goede bedden. Heerlijk terras. Behulpzame eigenaars. Storing aan de gaskachel werd snel verholpen.
Enige minpuntje is de directe omgeving van het appartement (kleine straatjes, druk).
Verbeterpunt: het tussentijds vervangen van de handdoeken zou prettig zijn.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
7 mei 2017
Ciao Renè ringraziamo te e tutta la tua bellissima famiglia per la recensione lasciata. Terzigno è un tipico paese del Parco Vesuvio e, come tutti i paesi vesuviani, si caratterizza proprio per le sue stradine, specialmente per chi abita al centro vicino ai principali negozi. Ci fa piacere che avete trascorso una buona vacanza nella nostra casa. Il nostro intento è mettere sempre a proprio agio i nostri ospiti, e farli sentire come a casa loro. Grazie per i preziosi consigli che ci danno motivo di migliorare sempre di più. Speriamo di accogliervi nuovamente nella nostra casa. Rosa e Gaetano
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Martin G
Neath Port Talbot, Verenigd Koninkrijk
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 29 augustus 2017 voor een verblijf in Augustus, 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
rossellab ...
Bologna, Italië
1 beoordeling
Beoordeeld op 8 oktober 2017 voor een verblijf in Oktober, 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Een TripAdvisor-lid
1 beoordeling
Beoordeeld op 17 september 2017 voor een verblijf in Augustus, 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
David B
Niveau 3 bijdrager
12 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
Beoordeeld op 19 augustus 2017 voor een verblijf in Augustus, 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
21 aug 2017
Ringrazio di cuore David e Ylenia. È stato un vero piacere averli conosciti e ad è altrettanto un piacere averli nuovamente miei ospiti. La loro recensione mi impegna ancor di più a mantenere alto il livello della mia casa rendendola sempre più accogliente e confortevole. Grazie ancora.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
paperinik ...
Bologna, Italië
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 28 april 2017 voor een verblijf in April, 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
30 apr 2017
Grazie a Nicola & C. Ci fa piacere aver contribuito a farvi state bene. Auspichiamo di rivedervi i futuro.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
vanaf
US$ 44
/ Nacht
Boek nu
Of stuur de eigenaar een bericht
Betaal veilig bij deze accommodatie
Betaal nooit voor je vakantiewoning via rechtstreekse overboeking.
Meer informatie over veilig betalen.
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen