Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Fijne accommodatie als goede uitvalsbasis voor ...”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Terrazza sul VESUVIO/Pompei

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
3 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 8 gasten
Terzigno, Provincie Napels, Campania

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 20 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

IgorvNune ...
Geertruidenberg, Nederland
Niveau 2 bijdrager
6 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
“Fijne accommodatie als goede uitvalsbasis voor vele bezienswaardigheden”
Beoordeeld op 25 oktober 2017 voor een verblijf in oktober 2017

Deze zeer fijne accommodatie aan de voet van de Vesuvius is een echte aanrader. Het appartement telt drie slaapkamers en twee badkamers. Voor het appartement is een ruime veranda aanwezig. Hier kun je heerlijk met een groep mensen lekker je avondeten nuttigen. Verder zijn er een plonsbad met zonneterras en ligbedden aanwezig. Alles is aanwezig voor een zeer prettig verblijf. De eigenaren zijn zeer behulpzaam en staan voor alles open. Onze huurauto konden we parkeren in de garage. Hiervoor werd een toeslag gevraagd van vijf euro per dag. Indien je de mogelijkheid tot deze garage wordt aangeboden, dan raden wij het aan om hiervan gebruik te maken. We hebben de accommodatie gebruikt als uitvalsbasis voor vele bezoekjes in de omgeving. Zoals Pompeii, paleis van Casserta, Napels, Sorrento, Herculaneum, Ravello, Amalfikust en het eiland Ischia.

Datum van verblijf: oktober 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Travel678 ...
1 beoordeling
“Goede locatie voor een bezoek aan Napels, Pompei, Vesuvius en de Amalfikust”
Beoordeeld op 4 mei 2017 voor een verblijf in april 2017

Een ruim appartement met alle benodigde voorzieningen en goede bedden. Heerlijk terras. Behulpzame eigenaars. Storing aan de gaskachel werd snel verholpen.
Enige minpuntje is de directe omgeving van het appartement (kleine straatjes, druk).
Verbeterpunt: het tussentijds vervangen van de handdoeken zou prettig zijn.

Datum van verblijf: april 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
7 mei 2017
Ciao Renè ringraziamo te e tutta la tua bellissima famiglia per la recensione lasciata. Terzigno è un tipico paese del Parco Vesuvio e, come tutti i paesi vesuviani, si caratterizza proprio per le sue stradine, specialmente per chi abita al centro vicino ai principali negozi. Ci fa piacere che avete trascorso una buona vacanza nella nostra casa. Il nostro intento è mettere sempre a proprio agio i nostri ospiti, e farli sentire come a casa loro. Grazie per i preziosi consigli che ci danno motivo di migliorare sempre di più. Speriamo di accogliervi nuovamente nella nostra casa. Rosa e Gaetano
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Martin G
Neath Port Talbot, Verenigd Koninkrijk
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 29 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
F7674QFla ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 27 juni 2021 voor een verblijf in juni 2021
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juni 2021
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
G7958YSvi ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 27 juni 2021 voor een verblijf in juni 2021
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: juni 2021
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
antonioem ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 27 juni 2021 voor een verblijf in juni 2021
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juni 2021
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rossella ...
Bologna, Italië
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 8 oktober 2017 voor een verblijf in oktober 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: oktober 2017
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.