Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Een heerlijke, rustige plek waarvandaan je ...”
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-j/09/12/03/3d.jpg
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Uitstekend
1 beoordeling
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/09/12/03/3d.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/09/12/03/40.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/09/12/03/36.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/09/12/03/3e.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/09/12/03/3b.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/09/12/03/38.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/09/12/03/37.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-l/08/12/69/f0.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/08/12/69/fc.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/09/12/03/39.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/08/12/6a/17.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/09/12/03/3a.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-l/08/12/69/cb.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/08/12/69/f4.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/09/12/03/3c.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/08/12/69/fd.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/08/12/6a/24.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-l/08/12/6a/01.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/08/12/69/e3.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/08/12/6a/14.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/08/12/69/ff.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/08/12/69/aa.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/08/12/69/fa.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/08/12/69/de.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/08/12/69/dc.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/08/12/6a/34.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/08/12/6a/1b.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-l/08/12/69/f3.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/08/12/69/e4.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/09/12/03/3f.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/08/12/6a/20.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/08/12/69/c5.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/08/12/6a/26.jpg
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 3 gasten
Montegrosso Pian Latte, Italiaanse Riviera, Ligurië

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 1 beoordeling
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

didebak
Bergschenhoek, Nederland
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Een heerlijke, rustige plek waarvandaan je prachtige wandelingen kunt maken en ook het strand op bereikbare afstand ligt”
Beoordeeld op 17 augustus 2019 voor een verblijf in juli 2019

In het pittoreske, middeleeuwse dorpje Montegrosso Pian Latte kom je tot rust door de heerlijke ligging van het appartement met prachtig uitzicht. De inwoners van het dorp zijn vriendelijk en je kunt er heerlijk eten in Osteria del Rodedendro. De eigenaars (Karin en Hans) zijn bijzonder vriendelijk en helpen je waar nodig zonder zich op te dringen. We hebben prachtige wandelingen door de bergen gemaakt, zijn naar leuke stadjes geweest, hebben een workshop steen bewerken gedaan, op ons terras gezeten, gebarbecued, gelezen. Het dichtstbijzijnde strand is Imperia op 40 minuten rijden. Maar ook plaatsjes als Albenga en Sanremo zijn goed bereikbaar. Natuurlijk zijn we een dag naar Genua gegaan, met de trein vanuit Imperia. Vanuit Sanremo hebben we het fietspad langs de kustlijn, aangelegd op een voormalige spoorbaan, gefietst (je kunt op allerlei plekken fietsen huren). Prachtig. En het weer is er heerlijk.

Datum van verblijf: juli 2019
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen