Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hideaway at Royalton Riviera Cancun
Hotels in de buurt
US$ 345*
US$ 293*
Bookit.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 598*
US$ 444*
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Ocean Coral & Turquesa(Puerto Morelos)
US$ 296*
US$ 173*
Official Site
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 458*
US$ 378*
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 329*
US$ 220*
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Inclusief ontbijt
US$ 744*
US$ 455*
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 712*
US$ 445*
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Grand Residences Riviera Cancun(Puerto Morelos)
US$ 513*
US$ 307*
Bookit.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Arrecifes Suites(Puerto Morelos)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 137*
US$ 76*
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 697*
Cancelon
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (4.934)
Beoordelingen filteren
4.934 resultaten
Waardering van reizigers
3.191
1.171
407
99
66
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
3.191
1.171
407
99
66
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 4.934 beoordelingen
22 januari 2018 beoordeeld

Wij hebben op het Hide-away gedeelte gezeten en vonden het fantastisch. Zowel het eten, drinken als entertainment, alles was heel goed tot geweldig. Hele vriendelijke bediening, waar je ook ging eten of drinken. Natuurlijk doet een fooitje wonderen en maakt dat je nog iets sneller geholpen wordt maar als je dat niet doet blijven ze ook vriendelijk. Prachtige zwembaden. Vanuit de kamer hadden wij uitzicht op het moeras. Dat stonk een beetje maar als je twee minuten buiten zat dan rook je het niet meer. Over het algemeen zit je toch maar heel kort op de kamer. Kortom, in alle opzichten een fantastisch hotel. Gaan we zeker nog eens overdoen.

Kamertip: Hide-away is alleen voor volwassenen. Standaardkamer geeft uitzicht op het moeras.
  • Verbleef: januari 2018, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Arie N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alfonso L, Gerente van Hideaway at Royalton Riviera Cancun, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 januari 2018
Google-vertaling

Dear Arie N
Your comments are extremely important to us; thank you for you posting on Trip Advisor following your stay at Hideaway at Royalton. We are glad to know that we were able to provide the relaxing holiday you were looking forward to have.
We hope to have the pleasure of seeing you again soon.
Luxury Regards
Alfonso Lopez
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 januari 2018 beoordeeld

Prachtig hotel om als koppel te vertoeven en te genieten in luxe van elkaar. Het personeel werkt hard, en doet er alles aan om de gasten zoveel mogelijk te verwennen op hun vakantie. Er wordt een uitgebreide all inclusive formule gehanteerd en er zijn verschillende à la carte restaurants die je vakantie nog een stukje beter maken. De kamers zijn zeer groot en voorzien van alle luxe. Aan het zwembad is het afhankelijk van de andere gasten die er op dat moment zijn zeer rustig. Het hotel is gelegen kortbij de luchthaven en heeft een goede ligging om van daaruit andere plekken te bezoeken. Het hotel ligt eerder wat afgelegen en heeft een zeer lange, private oprit. Best kan u een auto huren, dit kan heel voordelig en hebben wij in het hotel zelf gedaan. Dit is een grootschalig hotel, maar dat deed voor ons zeker niet af aan de kwaliteit. Het was een leuke ervaring.

  • Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank J_000_000_J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alfonso L, Gerente van Hideaway at Royalton Riviera Cancun, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 januari 2018
Google-vertaling

Dear J_000_000_J
First and foremost allow me to thank you for your preference in Hideaway at Royalton and allowing us the honor of welcoming you; our Chefs are in a continuous research to provide our guests with the ultimate culinary experience and it is a pleasure to know they accomplish this during your stay. We all at Hideaway look forward to welcoming you back.
Luxury Regards
Alfonso Lopez
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij zijn hier heen gegaan op 10-12-2017, hebben diamond club geboekt maar dit is niet perse een must rond deze tijd.
En Alhoewel we de reviews hebben gelezen over het strand wat niet werd bijgehouden en dat de zee bruin was etc. Troffen wij een prachtig strand aan. Maar na 5 dagen snapten we wat men bedoelde, en dit kan o.a komen omdat de wind van richting draait en ja dan spoelt er best wel wat zeewier aan en is het water niet helder. Ook hebben we trips gemaakt o.a naar isla holbox, tulum en Playa del Carmen. In tulum is het water en strand picture perfect, in isla holbox hadden ze wederom het zelfde probleem als bij het resort maar daar lag zeewier van 1,5 meter hoog en dat kon je dan ook ruiken van ver en het water was dan ook niet blauw. Playa del Carmen het zelfde verhaal. Maar het heeft de pret niet gedrukt. Het resort is mooi het eten is uitstekend. Hebben vrijwel bijna elke dag a la carte gegeten maar ook het buffet is top en iedereen is vriendelijk, het personeel herkent je snel. Maar dat is mijn ervaring, het resort is gigantisch groot dus petje af voor iedereen die er werkt. Gabriella, Evaristo, Kepler, en natuurlijk de rest van het personeel,bedankt voor alles we hebben ontzettend genoten

Verbleef: december 2017, reisde met een partner
Bedank Deanne N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alfonso L, Gerente van Hideaway at Royalton Riviera Cancun, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 december 2017
Google-vertaling

Dear Deanne N
It was a great pleasure welcoming you to Hideaway at Royalton.
We are happy to read that you spent a most wonderful holiday with us and found the accommodation, staff and ambiance of the resort very pleasant.
Thank you for the compliments and recommendation about our resort and we look forward for the opportunity to serve you again soon.
Luxury Regards
Alfonso Lopez
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 augustus 2017 beoordeeld

Hidaway is wel echt aan te raden als je als stel gaat verder hebben wij echt een top vakantie gehad alle kleine details waren aanwezig zou wel met zijzeezicht kiezen anders kijk je naar het moeras gedeelte verder top hotel top service heerlijk eten gezelligheid bij het zwembad excursies waren ook goed geregeld moet ik zeggen..
Vriendelijk personeel niet te plakkerig maar gewoon beleefd lekker aan het zwembad eten bestellen als je geen zin had om in 1 van de restaurant te lunchen dat was ook ideaal kamer werd 2 x per dag schoongemaakt het was gewoon een perfect resort je krijgt waar voor je geld ..
Veel shows in de avond wat echt prachtig was je zou je geen moment in de avond kunnen vervelen en 24 eten bestellen op je kamer was ook wel een luxe eten is dan wel iets minder maar als je wilt klagen zal je altijd wel wat vinden...
Wij zijn er 9 dagen geweest en het weer ondanks regen seizoen hebben we geen dag slecht weer gehad top vakantie samen met mijn mannetje

Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank hanane_abachri
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mauricio Z, Director General van Hideaway at Royalton Riviera Cancun, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 augustus 2017
Google-vertaling

Dear hanane_abachri
Thank you very much for taking the time to tell us about your experience at Hideaway at Royalton. We are glad to hear that you like our luxury facilities, service and quality.
Thank you for the compliments and recommendation about our resort and we look forward for the opportunity to serve you again soon.
Luxury Regards
Mauricio Zarate
General Director

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 mei 2017 beoordeeld

prachtig hotel ,mooie inrichting, zeer goede restaurants, bediening tiptop in orde,
dit is een paradijs op aarde;
iedereen is daar heel behulpzaam en loopt daar rond met een glimlach waardoor je dag al niet meer stuk kan

Verbleef: april 2017, reisde met vrienden
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank patrick_vermeire
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mauricio Z, Director General van Hideaway at Royalton Riviera Cancun, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 mei 2017
Google-vertaling

Dear patrick_vermeire
Thank you very much for taking the time to tell us about your experience at Hideaway at Royalton.
We are glad to hear that you like our luxury facilities, service and quality.
Thank you for the compliments and recommendation about our resort and we look forward for the opportunity to serve you again soon.
Luxury Regards
Mauricio Zarate
General Director

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken