Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Achouffe
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Tosti ”
Beoordeling van Taverne de la Chouffe

Taverne de la Chouffe
Geclassificeerd als nr. 1 van 2 Restaurants in Achouffe
Gegevens restaurant
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben alle zes een Tosti met Salade genomen, de Tosti was een beetje droog, de tomaten ketchup, moest het goed maken, de salade een beetje zuur

Datum van bezoek: september 2019
Bedank infoD2103WN
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (126)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 126 beoordelingen

22 augustus 2019 beoordeeld

Fantastische plaats , vriendelijke bediening alom. Gezellig kader, met mooie open haard .Men kan er ook in het winkeltje allerlei specialiteiten kopen.

Datum van bezoek: september 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank jozef15
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Vandaag voor de 2 keer bij deze zaak gekomen, heerlijke lasagne gegeten en lekkere chouffe gedronken, de porties waten als lunch genoeg maar als dinner zou het niet voldoende zijn

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank markod1992
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juli 2019 beoordeeld

We bezochten met vrienden het etablissement.we waren te laat voor een rondleiding in de brouwerij. Toch lekker gegete.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank yanicv2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We waren met 6 volwassen en 2 kinderen onder 6 jaar. Om 2 tafeltjes op terras bij elkaar te schuiven moest er eerst toelating gevraagd worden binnen. Daarna kregen we een opgefokte garçon die duidelijk nog niet was ingewerkt(goed dat het niet druk was). Bij de bestelling moesten we rekening houden om slechts 4 verschillende gerechten te kiezen wat normaal is. Bij het opnemen van onze bestelling voelde weg dat de garçon het op zijn heupen begon te krijgen omdat voor hem een lasagne en een kinderlasagne 2 verschillende gerechten waren alsook toen er daarna ook nog 1x croque en 1x croque met garnituur. Het eten op zich was gewoon oké en een mooi terras.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank josgr57
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Taverne de la Chouffe bekeken, bekeken ook

Achouffe, Belgisch Luxemburg
 
Wibrin, Houffalize
Houffalize, Belgisch Luxemburg
 

In Taverne de la Chouffe geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding