Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Villa Campomaggio Resort & Spa
Hotels in de buurt
CDH Hotel Radda(Radda in Chianti)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 143
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Palazzo Leopoldo Dimora Storica & Spa(Radda in Chianti)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 127
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Palazzo San Niccolo'(Radda in Chianti)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 149
US$ 121
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Villa Sant'Uberto Country Inn(Radda in Chianti)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 110
US$ 86
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 160
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 15% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 15% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 188 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Hotel Podere Le Noci(Radda in Chianti)
US$ 102
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Borgo Castelvecchi Residenza D'Epoca(Radda in Chianti)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 136
US$ 96
Orbitz.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Azienda Agricola Malpensata(Radda in Chianti)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 104
Booking.com
Zie aanbieding
Podere Terreno alla Via della Volpaia(Radda in Chianti)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 107
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Relais Vignale(Radda in Chianti)
US$ 283
US$ 234
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (582)
Beoordelingen filteren
582 resultaten
Waardering van reizigers
436
103
33
9
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
436
103
33
9
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 582 beoordelingen
11 september 2016 beoordeeld

Het personeel is opvallend vriendelijk en dienstverlenend! de locatie is prachtig en het hotel is bijzonder mooi. Fijn zwembad, mooie kamers, prima ontbijt en restaurant. de wifi is niet overal even goed maar dat geeft niet de omgeving is zo mooi dat dit geen gemis is.

  • Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank MimiPvL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 augustus 2016 beoordeeld

Waanzinnig mooie omgeving. Alsof je de film van de Gladiator binnenloopt.
Alles klopte. Erg fijn en aardig personeel en mooie dorpjes (Volpaia bijv.) in de buurt.
Goed ontbijt en de wellness is heerlijk.

  • Verbleef: augustus 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Daniël B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

De locatie is super relaxed, een geweldig uitzicht met een heerlijk zwembad en heerlijke terrassen met een geweldig uitzicht. Dan ook de ideale locatie om bij te komen en te relaxen. Buiten dat ook een goede locatie om de verschillende wijnhuizen in de regio te bezoeken. Elke avond hebben ze een wijnproeverij met lokale chianti wijnen, ook leuk!(€10 pp). Het eten in het restaurantje is simpel maar prima. Het ontbijt is uitstekend! Enige minpuntje: Het lijkt er op alsof ze je willen helpen bij het relaxen, want de wifi is dramatisch. Super traag en in ons appartement werkte die helemaal niet(tenzij ik uit het raam hing). Ook de airco in ons appartement werkte niet helemaal juist.

Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
Bedank Kevin P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 augustus 2015 beoordeeld

Mooi hotel in een prachtige omgeving. Ideaal om tot rust te komen. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Minpuntjes zijn dat je 's avonds eigenlijk altijd met de auto op stap moet en de toiletruimten in het zwembad kunnen beter schoongehouden worden.

  • Verbleef: juli 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank reggie v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juni 2015 beoordeeld

indien naar de Chianti streek reist moet je in deze villa boeken.
nagenoeg perfect: kamer, ontbijt, netheid, vriendelijkheid , omgeving, parkeermogelijkheid,veiligheid..enfin alles.
een luxe aan betaalbare prijs.
goede uitvalsbasis voor verkenning van de totale Chianti wijnstreek.

Kamertip: kamer 22 met terras is zeer ruim maar somber
  • Verbleef: mei 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank 250fredz
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alessio M, Proprietario van Hotel Villa Campomaggio Resort & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 juni 2015

Lieve klant,
al het personeel bedankt voor de vriendelijke woorden die u gaf aan ons allen en ons werk.

We hopen u snel te zien, een warme groet


Alessio Mazzanti

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken