Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Best of the best😎”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Chalet -
1 slaapkamer, 2 badkamers, met plaats voor 4 gasten
Palazzago, Province of Bergamo, Lombardije

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 35 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

jtvanschi ...
Weert, Nederland
1 beoordeling
“Best of the best😎”
Beoordeeld op 29 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018

Wij hebben één week in taiobe mogen verblijven.
Zeer fijne en vooral schoone accommodatie. Het huisje ligt op een berg waardoor je een mooi uitzicht hebt. Je kunt hier van je rust genieten en als je drukte wilt kun je die opzoeken.

Rondom de accommodatie zijn voldoende schaduwplekjes waardoor het heerlijk is om in een hangmat een middag of een dagje de boel de boel te laten.

De buurman kan heerlijke gerechten maken en dit is dan ook een aanrader om daar te gaan eten.

Vanaf taiobe is het gemakkelijk om bergamo te bezoeken of het comomeer.
Ook het gebied ten noorden De Bergamasker Alpen is een fantastische om te wandelen, mountainbike of te hiken.

Ivan en Ursula zijn zeer fijne personen om een huisje als dit van te huren. Ze wonen vlakbij als er wat is staan ze snel voor je klaar

Voor ons voor herhaling vatbaar misschien eens in de winterperiode.

Datum van verblijf: juli 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
30 jul 2018
Thank you so much for this wonderful review. We'll be very happy to see you again here :-)
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
E6958RYom ...
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 15 december 2019 voor een verblijf in december 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: december 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
relindeva ...
Den Haag, Nederland
1 beoordeling
Beoordeeld op 12 september 2018 voor een verblijf in september 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rita C
1 beoordeling
Beoordeeld op 6 januari 2020 voor een verblijf in januari 2020
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: januari 2020
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Eva C
1 beoordeling
Beoordeeld op 26 december 2018 voor een verblijf in november 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: november 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Daniela C
Bergamo, Italië
Niveau 3 bijdrager
11 beoordelingen
8 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 13 nuttige stemmen
Beoordeeld op 31 augustus 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
9 sep 2018
Grazie di cuore per questa fantastica recensione (che si riferisce chiaramente alla casa TaiObe Happy Party House). Arrivederci a presto, magari prima dei secondi diciotto... :-)
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Russi E
1 beoordeling
Beoordeeld op 30 augustus 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
9 sep 2018
Grazie di cuore, siamo veramente felici che vi siate potuti rilassare nel nostro angolino nella natura. Non vediamo l'ora di presentarvi la nuova sorpresa TaiObe... ;-)
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen