Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.965)
Beoordelingen filteren
1.965 resultaten
Waardering van reizigers
1.500
322
91
29
23
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.500
322
91
29
23
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.965 beoordelingen
Beoordeeld op 5 mei 2018 via mobiele applicatie

Een week verbleven in dit mooie hotel. In een standaard kamer met premium package (all inclusive). Vriendelijk personeel, goed verzorg eten en drinken en zeer netjes hotel. Eten en drinken kan op diverse plekken. Juist omdat het publiek bestaat uit oudere mensen (55+) is het een hotel om goed uit te rusten. In de omgeving is genoeg vertier (diverse pubs/cafés).

Verbleef: mei 2018, reisde met vrienden
Bedank Sonja H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 september 2017

Hotel direct aan het strand met een geweldige service.
Wij verbleven in een mooie en vernieuwde junior suite, zeer ruim met frontaal zeezicht.
Strand net voor het hotel is niet zo mooi maar heeft een leuke steiger in de zee. Mooie tuin en zwembad en leuke strandbar. Zeer lekker eten en uitstekende service. Goede Spa faciliteiten. Gezellige promenade, links tot aan een klein mooi kerkje en rechts tot in haven van Paphos. Zeer drukke haven, niet veel gezellige bars maar overal ontzettend vriendelijk.

Kamertip: Junior suites op de 4e verdieping zijn vernieuwd en top!
  • Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank vandalvivi
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 augustus 2016

Het Athena Royal is van grote klasse, waarin de service voor de gast zeer hoog in het vaandel staat. Vanaf de minuut dat je dit prachtige, fraai gebouwde hotel betreedt, voel je je op je gemak door de buitengewone vriendelijke en behulpzame staf. De staf bij de grasweide was uniek. De bedden, parasols, tafeltjes werden stante pede voor je neergezet, hoe laat je ook kwam. Geen ergernissen met vroegtijdig bedden reserveren e.d. Het bedienend personeel was ook overal even vriendelijk en accuraat. Bedankt Wij kunnen dit luxe hotel een ieder aanraden en wij gaan zeker volgend voorjaar terug.

  • Verbleef: juli 2016, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Engeltje72
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 juni 2016 via mobiele applicatie

Dit hotel heeft mooie infrastructuur die wat aan modernisatie toe zijn. Kamers zijn mooi met goed bed, proper onderhouden. Buffetten zijn uitgebreid en lekker maar soms niet warm genoeg. Eten kan buiten met zicht op zee wat heel aangenaam is. In bar voor diner is er mooie live piano muziek en na het diner live zangers. Het personeel is enorm vriendelijk in de bar maar ook elders in het hotel. Er zijn genoeg ligbedden aan zwembaden en aan strand. Bij boeking van een superior kamer eet men afzonderlijk en heeft men aan het strand een afgescheiden parasol. Er is hoofdzakelijk een ouder engels publiek. Het is een adults only hotel. Is gelegen aan een mooie promenade. Het is aan te bevelen als men de prijs wil geven, wij hadden all inclusive die zeker ruim is.

Verbleef: juni 2016, reisde met een partner
Bedank YolandaL620
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 juni 2016

Een heerlijk gezinshotel of ook prima voor koppels om te verblijven. Mogelijk op basis van halfpension of ook All-Inclusive is mogelijk. Service is prima in dit hotel en het eten ook erg gevarieerd. Kortom een heerlijk hotel om te verblijven

Verbleef: juni 2016
Bedank 53ingrid
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken