Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Prachtig gelegen huis met mooi uitzicht”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
5 slaapkamers, 5 badkamers, met plaats voor 10 gasten
Valdottavo, Borgo a Mozzano, Provincie Lucca, Toscane

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 34 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Bernedine ...
1 beoordeling
“Prachtig gelegen huis met mooi uitzicht”
Beoordeeld op 16 augustus 2019 voor een verblijf in juli 2019

Prachtig gelegen op heuvel, Traditioneel koel Ialiaans huis, met veel privacy en prachtig uitzicht over groene valei. Het zwembad is heerlijk en heeft hetzelfde prachtige uitzicht. Ideale uitvalesbasis voor zoveel cultuur (Florence, Lucca, Pisa) als natuur (natuurpark, bergen, grot, kloof), en ook nog eens het strand op 45 minuten rijden.

Datum van verblijf: juli 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MatsvB
Breda, Nederland
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
“Heerlijk familiehuis vlakbij Lucca met zwembad!”
Beoordeeld op 3 augustus 2019 voor een verblijf in juli 2019

We hebben een heerlijke week gehad in La Casa!
Het huis is knus ingericht en heeft boven genoeg ruimte met 3 slaapkamers. De eigenaren zijn erg behulpzaam en als er iets is snel ter plaatse.
Onze 3 kinderen (12, 10 en 8 jaar) hebben zich heel goed vermaakt, vooral in en om het zwembad. Het uitzicht is geweldig!
Uitstapjes naar prachtige steden in de buurt of gewoon even een ijsje halen, genoeg te beleven en zeker voor herhaling vatbaar.
Ook met eventueel 2 gezinnen (icm het andere huis) is het een heerlijke plek en heeft men genoeg privacy.

Datum van verblijf: juli 2019
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Trail8197 ...
1 beoordeling
“Fantastisch!”
Beoordeeld op 29 september 2018 voor een verblijf in september 2018

Ruim twee weken verbleven we in Fienile. Een huis boven op de heuvel met een prachtig uitzicht. Het huis is gezellig en warm ingericht en van alle gemakken voorzien. We voelden ons direct thuis. De omgeving is heel erg mooi. We hebben veel uitstapjes gemaakt: Pisa, Pistoia, Florence, Sienna en nog veel meer. Wat fijn was dat we na al onze uitstapjes (en wat is Toscane mooi!) terug konden keren naar dit heerlijke huis op deze fantastisch mooie en stille plek. We hebben genoten van de geluiden uit het bos, het mooie weer en alles wat het huis ons te bieden had.
Bij vragen waren de eigenaren snel bereikbaar en uiterst behulpzaam. Fijn!
Het gaat een volgende vakantie moeilijk worden om een huis te vinden wat dit vakantiehuis kan evenaren!

Datum van verblijf: september 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Vand1972
Herten, Nederland
1 beoordeling
“Boschi, Casa Perfetta! ”
Beoordeeld op 26 augustus 2018 voor een verblijf in augustus 2018


Wat kan de natuur geweldig zijn. Dit hebben wij ervaren tijdens 3 heerlijke weken in Boschi. Het huisje was meer dan super, de omgeving prachtig. Dichtbij bezienswaardigheden en ook weer de rust bij terugkomst na een dagje uit. En de hond die was meer dan welkom! Alles wat je maar nodig hebt was aanwezig in het huisje, wat een luxe. Grazie e a presto!

Datum van verblijf: augustus 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
bephansma ...
Amsterdam, Nederland
1 beoordeling
“Fantastisch”
Beoordeeld op 22 juli 2018 voor een verblijf in juni 2018

Heel nieuwsgierig naar onze bestemming in Toscane! Laatste stukje heuvel op voorspelde iets moois. De plek van bestemming prachtig! Niemand in de buurt, prachtig uitzicht en een geweldig huis waarin we het gevoel kregen thuis te zijn met groot terras en een zwembad. Als je daar bent, heb je eigenlijk geen zin meer om naar beneden te gaan..voor wat? Wij hebben enorm genoten van alle voorzieningen in en om het huis en van de weldadige rust, slechts onderbroken door vogel- en herten-geluiden en een enkele toeterende auto beneden.
Voor wie nog eens wil genieten van een mooie plek ( vlak bij Lucca!) onmiddellijk inschrijven!!
Bep en Renee

Datum van verblijf: juni 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
tientien1 ...
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Perfect!!”
Beoordeeld op 9 augustus 2016 voor een verblijf in juli 2016

2 weken mochten wij verblijven in dit geweldige huis. Onze vrienden in La Casa en wij in 'Fienile'. Beide huizen liggen fantastisch, mooi uitzicht vanaf ons terras. Het huis was super compleet uitgerust en heel schoon. Het echtpaar wat het huis beheert is zeer vriendelijk en behulpzaam. En wat een rust hier boven op de heuvel! Het zwembad is ook perfect. Wij hebben hier met onze kinderen en vrienden een geweldige vakantie gehad.

Datum van verblijf: juli 2016
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jantine B
1 beoordeling
“Rust en reinheid”
Beoordeeld op 8 augustus 2016 voor een verblijf in juli 2016

Wat een geweldig huis! Om over de gastvrijheid van Alessandro en Ineke maar niet te spreken. Een lekker zwembad, prachtige tuin en de rust en stilte is er heel bijzonder. Het huis is zo compleet en schoon ingericht, dat het je aan niets ontbreekt. De weg richting het huis is een uitdaging (zeker goed te doen) en absoluut de moeite waard. Lekker gegeten in Valdottavo, Lucca een prachtige stad en een leuk klimpark in Villa Basilica. Liever schrijven we geen mooi verhaal, want we zijn bang dat het te snel volgeboekt raakt. Maar we kunnen er niet omheen: een dikke tien en echt verdiend!

Datum van verblijf: juli 2016
Reisgroep: Young Children
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen