Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfecfe lunch”
Beoordeling van Time

Time
Geclassificeerd als nr. 28 van 770 Restaurants in Maspalomas
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 34
Keukens: Italiaans, Pizzeria, Internationaal, Wijnbar
Dineropties: Ontbijt, Diner, Lunch, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Diner, Lunch, Na sluitingstijd, Reserveringen
15 februari 2019 beoordeeld

Perfect eten en met Alfredo een zeer attente bediening ! We hadden daar een uitstekende lunch, lekkere dorade met heerlijk flesje Italiaanse rosé. Voor herhaling vatbaar!

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank fenftimmer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.483)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 1.483 beoordelingen

12 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten ,goede verhouding prijs/kwaliteit .Kleine kaart maar van goede kwaliteit. Vriendelijke bediening

Datum van bezoek: februari 2019
Bedank celial164
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 februari 2019 beoordeeld

Het eten is hier van goede kwaliteit. Het wordt met zorg opgediend door leuk personeel. De eigenaar komt zelf kijken of alles naar wens is. Mijn pastagerecht met biefstukreepjes was erg lekker. Ook de tiramisu is super. We komen graag terug. Een fijne plek om te eten.

Datum van bezoek: februari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 100Wilma
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Deze week gaan eten
Lekkere pasta’s
En je moet zeker de tiramisu proberen super
Ook mooie wijn kaart

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank 414lucd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 november 2018 beoordeeld

De eerste indruk was moeten we dit semi open restaurant wel betreden. Nou daar hebben we geen spijt van gehad. Heerlijk ongedwongen zitten en op een professionele wijze te woord gestaan, door uitermate vriendelijk en behulpzaam personeel. Eigen en vers gemaakte pasta's, brood en pizza's. De kwaliteit druipt er vanaf bij alles wat we gegeten hebben. Van vlees tot vis, de verschillende voorgerechten en nagerechten. En dan de wijnkaart voor iemand zoals ik die daar enorm weet van te genieten. De omslag is simpel maar de inhoud is geweldig het advies van Ricardo van een hoog niveau. Kortom een absolute aanrader!

Datum van bezoek: november 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank Mario en Ellen B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Time bekeken, bekeken ook

Playa del Ingles, Maspalomas
 
Maspalomas, Gran Canaria
Playa del Ingles, Maspalomas
 

In Time geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding