Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Melia Tamarindos(San Agustin)
US$ 157
US$ 153
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
IFA Buenaventura Hotel(Playa del Ingles)
US$ 112
US$ 104
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Restaurant
Besparingsmelding! 15% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 15% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 122 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

AxelBeach Maspalomas(Playa del Ingles)
US$ 193
US$ 145
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Occidental Margaritas(Playa del Ingles)
US$ 148
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Inclusief ontbijt
  • Zwembad
US$ 197
US$ 180
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Besparingsmelding! 13% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 13% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 207 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Seaside Palm Beach(Maspalomas)
US$ 300
Orbitz.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 75
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Restaurant
US$ 243
US$ 177
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
US$ 483
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (3.972)
Beoordelingen filteren
3.972 resultaten
Waardering van reizigers
2.458
1.001
303
126
84
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.458
1.001
303
126
84
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
18 - 23 van 3.972 beoordelingen
13 februari 2018 beoordeeld

Na een zeer geslaagd verblijf in februari 2017 (zie mijn vorige commentaar) nu ons tweede bezoek, en .... alles terug perfect.
Super vriendelijk en behulpzaam personeel, lekker eten (zelfs beter dan verleden jaar), zowel het buffet als het Gaudi restaurant, prima kamer met mooi terras en zeezicht, mooie grote en verwarmde zwembaden met een overvloed aan ligbedden (geen handdoekje leggen !!!!).
We hebben dit jaar; gezien het minder mooie weer, ook gebruik gemaakt van het indoor spacenter; ook dit is zeer aan te raden.
Kortom, werkelijk een super hotel waar men zich thuis voelt.
Doe zo verder H10; we komen volgend jaar zeker terug.

Kamertip: bovenste verdieping biedt beste uitzicht
  • Verbleef: februari 2018, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank fredje717
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ManagerMeloneras, Equipo Directivo van H10 Playa Meloneras Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 februari 2018
Google-vertaling

Dear fredje717,

Thank you very much for choosing H10 Playa Meloneras Palace and for sharing your review on Tripadvisor.

We are more than pleased to know that the food, pools, and the service of our team contribute to enjoy a relaxing stay. We thank you and it is a pride for the whole staff that your week has ended in a wonderful experience and you summarized us as "Wederom fantastisch".

It would be a pleasure for us to welcome you back for a 3 time!.

Best regards,

Silvia Hoyos
Equipo Directivo H10 Playa Meloneras Palace *****

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 februari 2018 beoordeeld

Fijne plaats om te ontstressen. Iedereen is hier even vriendelijk. Mooie zwembaden met heel veel ligstoelen. De kamers zijn comfortabel en de meeste hebben een mooi uitzicht op de zee. Goed bedden en een goede badkamer.

Verbleef: februari 2018, reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank dirk v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ManagerMeloneras, Equipo Directivo van H10 Playa Meloneras Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 februari 2018
Google-vertaling

Dear Dirk v,

Thank you for your review of H10 Playa Meloneras Palace*****. We are delighted to learn how much you have thoroughly enjoyed your stay with us. We always try to offer the best options and services possible so you can feel this hotel your second home.

Thank you once again for your wonderful words and we hope to welcome you next year again.

Kindest regards from all our team,

Silvia Hoyos
Equipo Directivo H10 Playa Meloneras Palace*****

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 februari 2018 beoordeeld

Sinds 2012 vieren wij ieder jaar in de wintermaand januari een week vakantie in H10 Hotel Playa Meloneras Palace. We voelen ons thuis op het moment dat we er binnenstappen. Het vriendelijke personeel staat ieder jaar weer in de hoogste versnelling om het ons naar de zin te maken. Het ontbreekt ons werkelijk aan niets. De inrichting van de comfortabele (schone)kamers en badkamers is goed verzorgd. In het restaurant is er voor elk wat wils, het aanbod is uitgebreid en gevarieerd. De bouwstijl van het hotel is verbazingwekkend mooi en de ligging ervan is perfect. Ruime terrassen, heerlijke ligbedden en verschillende zwembaden met uitzicht op zee. Het strand is op loopafstand. Aan het einde van een lange boulevard, twee kilometer verwijderd van het hotel, liggen de prachtige Dunas de Maspalomas. Wij komen er graag terug.

  • Verbleef: januari 2018, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank 88KarinJanet88
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ManagerMeloneras, Management Team H10 Playa Meloneras Palace van H10 Playa Meloneras Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 februari 2018

Beste 88KarinJanet88,
Eerst en vooral willen we u bedanken voor het delen van deze review en ook bedanken we u graag voor uw jarenlange trouw aan ons hotel H10 Playa Meloneras Palace.
Voor ons het belangrijk dat onze gasten een beetje thuiskomen bij ons en de werken er elke dag opnieuw hard voor dat u kan genieten van een mooie vakantie op een mooie locatie met uitgebreide installaties, lekker eten en een excellente bediening.
We kijken er dus al naar uit om u opnieuw te mogen ontvangen als onze gasten.
Yves Houben
Management Team H10 Playa Meloneras Palace

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 januari 2018 beoordeeld

Service en vriendelijkheid, kwaliteitsvol en professioneel, zeer aangenaam verblijf. Ligging en locatie aan het einde van de mooie promenade van Meloneras ! Hierdoor zijn we voor de 2x terug gekomen !!

Kamertip: Kamers aan vernieuwing toe, bvb inloop douche.
Verbleef: januari 2018, reisde met familie
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank coenenmichel1945
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ManagerMeloneras, other van H10 Playa Meloneras Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 februari 2018

Beste Jan,
eerst willen we u graag bedanken voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te weten dat u heeft genoten van uw verblijf bij ons en dan vooral van de door ons aangeboden service en van de uitzonderlijke ligging van het hotel.
We hopen dan ook dat we u voor een derde keer mogen verwelkomen als onze gasten.
Yves Houben
Management Team H10 Playa Meloneras Palace

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 januari 2018 beoordeeld

Zeer ruime en verzorgde kamers, zeer goed en gevarieerd eten en uitermate gedienstig en vriendelijk personeel. Het hotel heeft ook een privilege service voor top verwennerij ! De maaltijden zijn in bufet vorm of a la carte in het gaudi restaurant en van zeer goede kwaliteit.

Verbleef: januari 2018, reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
1  Bedank ericB2911PJ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ManagerMeloneras, other van H10 Playa Meloneras Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 januari 2018
Google-vertaling

Dear ericB2911PJ

Thank you for your review of H10 Playa Meloneras Palace*****. We are delighted to learn how much you have thoroughly enjoyed your stay with us.
We just try to offer you the best service and meet your expectations.

Thank you for staying and we look forward to welcoming you back to our hotel!

Kindest regards from all our team,

Silvia Hoyos
Equipo Directivo H10 Playa Meloneras Palace*****

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken