Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker (speciale) koffies, fruitssap”
Beoordeling van Palm Cafe

Palm Cafe
Geclassificeerd als nr. 2 van 17 Koffie en thee in Maspalomas
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 2 - US$ 11
Gegevens restaurant
17 november 2017 beoordeeld

Omdat de koffie in het hotel erg tegenviel, gingen we vaak hier koffie halen.
Americano, koffie met karamel en fruit sapjes voor die kleine.
Ook de milkshake met stukjes koekjes er in genomen.
Allemaal erg lekker.
Erg vriendelijke en behulpzame bediening.

Bedank Machiel V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marta I, other van Palm Cafe, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 januari 2018
Google-vertaling

Thank's for coming and also for your comment. Hope to see you again in our restaurant.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (170)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 170 beoordelingen

22 oktober 2017 beoordeeld

Na de recensies te hebben gelezen de keuze gemaakt om te gaan ontbijten hier. Wat een tegenvaller, niet lekker, klef en smaakloos. De koffie maakt het enigszins goed maar te duur voor de kwaliteit. Voor ons teleurstellende ochtend.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 715caro
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marta I, Marketing van Palm Cafe, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 december 2017
Google-vertaling

Hello dear. It's a pity what you say, people use to love to have breakfast here, with our coffee which is one of the best in this area. The prices are the same as in almost all places in Maspalomas, but ours is also with different flavors and condiments, which makes it something special. Anyway, it would be a pleasure for us if you give us a second chance.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij het ontbijt in het park wordt alleen (oplos) machine koffie geserveerd.
Voor een lekker bakkie, om de dag te starten, gaan we hierheen.

Bedank Rogier d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marta I, Marketing van Palm Cafe, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 december 2017
Google-vertaling

Yes!! You can come always to Palm Cafe for a good coffee, are friendly staff will treat you with a big smile. Thank you very much for your opinion, we hope to see you again in Palm Café

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

De heerlijke broodjes, milkshakes en cappucino's waren een zeer goede aanvulling op onze vakantie! Het personeel is zeer vriendelijk en praten ook goed engels of doen in ieder geval hun best om je te verstaan als je zelf geen talenknobbel hebt.

Bedank John L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marta I, Marketing van Palm Cafe, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 september 2017
Google-vertaling

Thank you very much for your opinion. We are in a turistic area and for us is very important to know that it is positive for you that we can talk in english. We hope to see you again in Maspalomas and also in Palm Bakery Cafe

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke producten verkopen ze hier en alles vers bereid door een panini & barista artist! Relatief prijzig maar zeker waard!!

Bedank Eva J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marta I, Marketing van Palm Cafe, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 augustus 2017
Google-vertaling

Thank you very much for your opinion, we hope to see you again in Palm Bakery cafe.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Palm Cafe bekeken, bekeken ook

Playa del Ingles, Maspalomas
 
Playa del Ingles, Maspalomas
Playa del Ingles, Maspalomas
 
San Agustin, Maspalomas
Playa de Mogan, Mogan
 

In Palm Cafe geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding