Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Tossa de Mar
Plaatsen
Inbox
Zoeken
  
Google
Manieren om Castillo de Tossa de Mar te ontdekken
vanaf US$ 146,45
Meer info
vanaf US$ 902,52
Meer info
vanaf US$ 66,98
Meer info
vanaf US$ 107,85
Meer info
Beoordelingen (3.256)
Beoordelingen filteren
3.256 resultaten
Waardering van reizigers
2.298
853
86
9
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.298
853
86
9
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.256 beoordelingen
Beoordeeld op 9 augustus 2019 via mobiele applicatie

Door het stadje er in en via de zee kant terug. Echt veelbekeken dan treintje. In het castello zelf leuk klein tentje. Beyer dan bij vuurtoren. Daar moet je wel naartoe om het uitzicht punt te bewonderen net naast de toren(zuidkant)

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank 336daved
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 augustus 2019 via mobiele applicatie

Tossa de Mar een dagje bezocht. Wat een heerlijk plekje. Genoeg winkeltjes en restaurants. Old Town met het kasteeltje (wat er van over is) is helemaal de moeite waard. Het is goed te bewandelen om vervolgens te genieten van een heerlijk uitzicht. De smalle straatjes met de kleine huisjes binnen de stadsmuren en de gezellige terrasjes echt een aanrader.
Wij gaan hier nog wel een keertje terug.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank H7932CXmarcol
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juli 2019

Na een kleine klimtocht bereik je de top waar je iets kunt eten/drinken met uitzicht op zee. Tijdens het naar boven gaan heb je een volledig zicht over Tossa De Mar.

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank Azyzzdan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 juli 2019 via mobiele applicatie

Op zich hebben we al heel wat mooiere en beter bewaarde kastelen gezien dan dit. Maar de locatie is wel uniek natuurlijk. Met een kinderwagen is het wel vrij moeilijk om de beklimming te maken, maar zeker niet onmogelijk. Het toeristentreintje dat naar boven gaat zou ik niet nemen. Je mist zo heel wat van het uitzicht en het kasteel.

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank LexLeeFamily
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 juli 2019 via mobiele applicatie

Wat een mooi kasteel! En een heerlijke wandeling tot aan de top. Ook genoeg bankjes of vlakke stukken om te rusten als dit nodig is. Aan het einde van de wandeling is een loungebar waar je vriendelijk wordt geholpen en even lekker kunt uitwaaien.

Datum van activiteit: juli 2019
Bedank DizzyHound
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken