Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker eten.”
Beoordeling van Tom's Steakhouse

Tom's Steakhouse
Geclassificeerd als nr. 19 van 188 Restaurants in Tossa de Mar
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 9 - US$ 29
Keukens: Barbecue, Duits, Internationaal, Grill
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
30 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Als je van vlees houdt moet je hier zijn in Tossa de Mar. Pepersteak en schnitzels.
Heerlijk en vrolijke bediening.
Aanrader.

1  Bedank Willy28081963
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beachbiker57, Propietario van Tom's Steakhouse, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juli 2017

Dank u voor uw mooie woorden over ons voedsel & service. Wij hopen dat u ons weer bezoeken op uw volgende bezoek aan Tossa de Mar.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (274)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 10 van 274 beoordelingen

25 augustus 2016 beoordeeld

Voor een ongedwongen, lekkere, eerlijke maaltijd mag je Tom & Jessica zeker niet links laten liggen. Een vriendelijke bediening, prachtig uitzicht en eerlijke prijzen. Wij gaan twee tot drie maal per vakantie er lekker eten en het verveelt ons nooit.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank brunosmets
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beachbiker57, Propietario van Tom's Steakhouse, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 augustus 2016

Hartelijk dank voor de reactie ook hier over ons. Wij hopen dat u ons weer op uw volgende vakantie bezoeken zal.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Laat ons beginnen met enkele positieve zaken, voor 12,5 euro een biefstuk, durf je te klagen? De kindjes vonden het best lekker en de serveerster deed haar best om in alle talen haar uitleg te doen, best wel klantvriendelijk en de pintjes waren fris en deftig getapt. Net iets minder: de inrichting heeft iets van een opgeschoten kleuterklas, alles mooi uitgeprint met een jaren 80 commodore computer "Leve Word-art". De bordschikking kon misschien net iets beter (zie foto) en de groentjes waren zelfs voor Spaanse normen beetje ondervertegenwoordigd. De ribbetjes moet je wel een dag vooraf bestellen (hoe verzin je het), maar we zitten dan ook in een steakhouse:-) . Best een aanrader voor een gezin met jonge kinderen, maar dit een steakhouse noemen is een klein beetje misleidend.

1  Bedank AngeloC3188
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beachbiker57, Propietario van Tom's Steakhouse, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 juli 2016

Sorry niets over zijn dus negatieve kritiek te begrijpen. We begrijpen niet bijna alles of het zetten van uw kritiek op een vertaler. Blijkbaar hey zeg dat was prima en dat hun kinderen niet begrijpen Guso ze .. ze betekenen over een Commodore 80? Kleuterschool, want wij hebben. Foto, hebben we niet gevonden geen. En de ribben hebben ze een dag van tevoren te bestellen, en zet het in onze brief aan het publiek in de straat, een poster op het terras en opnieuw in de brief.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 april 2016 beoordeeld

Geweldig steakhouse nabij het strand van Tossa de Mar. Heerlijk eten met zelf gemaakte sausen van de chef. Is een niet zo groot restaurant dus reserveren is zeer aan te bevelen. Iedere keer wij een Spanje zijn moeten wij daar gegeten hebben anders is onze vakantie niet compleet. Favoriet gerecht is "three meat" van de oorspronkelijk Duitse Kok Tom. Heerlijk gerecht (met een " Duitse hoeveelheid) met een fantastisch uitzicht op de de burcht van Tossa de Mar; aanrader!!!

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank TdJ33
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beachbiker57, Propietario van Tom's Steakhouse, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 mei 2016
Google-vertaling

Thank you very much for your very nice review. We will always have a table for you in high season if you reserve giving us time enough. Jessica (the waitress and daughter of the chef) will always manage it.
We hope you travel to Tossa de Mar again, and have a nice dinner at our restaurant on your next visit.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juni 2015 beoordeeld

Goede steak en een heerlijk salade. Goede sfeer, in de zomervakantie moet je waarschijnlijk wel reserveren als je er wilt eten.

Bedank Valentine J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beachbiker57, Propietario van Tom's Steakhouse, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 juni 2015

Dank u hartelijk voor uw vriendelijke advies. Wij hopen u weer te zien. Inderdaad, het is het beste om te boeken in de maanden juli, augustus en september.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Tom's Steakhouse bekeken, bekeken ook

Tossa de Mar, Costa Brava
Tossa de Mar, Costa Brava
 
Tossa de Mar, Costa Brava
 

In Tom's Steakhouse geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding