Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (246)
Beoordelingen filteren
246 resultaten
Waardering van reizigers
68
140
35
2
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
68
140
35
2
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 246 beoordelingen
Beoordeeld op 14 februari 2018

Ik heb hier een paar keer geslapen op weg terug naar huis. Goed eten, mooie kamers, goede bediening, prachtig uitzicht. Ontbijt was te laat voor mij maar ik kreeg een ontbijt pakketje mee. Afgesloten garage beschikbaar.

Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde alleen
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Goele L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 juni 2017 via mobiele applicatie

Een zakelijk hotel met douche in bad. Stevig bed. Rustig. Het hotel is al van ver te zien en ligt hoog tegen de berg. Via het winkelcentrum naar de 3de etage en daar eruit kom je in t histories centrum.

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank AnnekeS570
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 juli 2015

erg goed hotel ligt hoog gelegen op een berg met mooi uitzicht op de omgeving prima kamers ruim en schoon erg goed personeel vriendelijk en behulpzaam restaurant gelegen op bovenste verdieping erg goed dinner en mooi uitzicht ontbijt ook prima en als je direct bij het hotel boekt vaak voor 37 euro kortom prima hotel voor lage prijs

Kamertip: voor beste uitzicht moet je even vragen weet ik niet
Datum van verblijf: november 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank smurfje1947
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 augustus 2013

Goede kamer,mooi en volledig (niet overdreven) ontbijt. Mooi uitzicht vanuit het restaurant, vriendelijk receptiepersoneel met goede kennis van het Engels. Goed gelegen als doorreishotel maar ook als uitvalsbasis van bezoek aan de serra da Estrela met talrijke kastelen.
een van de goedkoopste hotels in deze kategorie die ik ken.

Datum van verblijf: juni 2013
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Piet D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 24 juni 2013

Dit is een ideale tussenstop halverwege voor ons tussen Santander en lagere Portugal ( Alantejo gebied). We stopten eerder 3 keer, dit jaar ( juni 2013 )de prijs was 48 € voor B&B voor ons beiden was. Het ligt slechts 10 minuten van de snelweg. Er werd een beetje gerenoveerd. Ik heb het eerst bekeken, we hadden de mooiste handdoeken en knapperige witte lakens. De kamers zijn groot en luchtig, vermijd de kamers met uitzicht op de weg en als je wilt is een leugen-in hebben één op de 2e verdieping als de 3e tot de eetzaal. We altijd gebruik maken van de ondergrondse parkeergarage omdat onze auto altijd beladen is. De dubbele beglazing is zo goed dat een hele Gypsy markt zich kon opzetten onder het hotel voordat we bij 8u30 opstonden, en we nooit iets gehoord hebben. Diner is goed, nogal een goede keuze, voor-en hoofdgerechten en een fles wijn voor ongeveer 45 pond. Het hotel kon nog iets met koffie/theefaciliteiten doen, maar dat is een zaak van ondergeschikt belang. Sommigen van het personeel spreken Engels (en Frans) en ze waren geduldig ons Portugees op hen te testen. Bruno was zeer behulpzaam tijdens het diner. We gebruikten het opnieuw op de terugreis. Uitstekend hotel ........... Sterk aanbevolen

Bedank RTLSouthWales
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken