Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoogtepunten uit beoordelingen
Leuke dierentuin met respect voor de dieren

Super leuke dierentuin waarbij de dieren zeer ruime verblijven hebben. Er zit geen grote variatie ... meer lezen

Beoordeeld op 22 augustus 2018
418anneliesv
,
Hove, België
via mobiele applicatie
Vakantie

Te gek park, veel te zien en te doen. Safari met jeeps en met de trein door het park. Kortom, een ... meer lezen

Beoordeeld op 23 juni 2018
Rick D
,
Hendrik-Ido-Ambacht, Nederland
Lees alle 534 beoordelingen
  
Beoordelingen (534)
Beoordelingen filteren
534 resultaten
Waardering van reizigers
284
181
51
10
8
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
284
181
51
10
8
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 534 beoordelingen
Beoordeeld op 22 augustus 2018 via mobiele applicatie

Super leuke dierentuin waarbij de dieren zeer ruime verblijven hebben. Er zit geen grote variatie aan dieren, maar je kan makkelijk 4 uur in het park doorbrengen zonder je te vervelen.
Wij hebben ook de rit met de stoomtrein en de jeepsafari gedaan (kleine meerkost, maar de moeite waard)
Er zijn leuke picknickplaatsen. Super gezellig midden in de natuur en met zicht op de dieren.

Datum van activiteit: augustus 2018
1  Bedank 418anneliesv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juni 2018

Te gek park, veel te zien en te doen. Safari met jeeps en met de trein door het park. Kortom, een aanrader.

Datum van activiteit: april 2018
Bedank Rick D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 juni 2018 via mobiele applicatie

Mooie, ruim opgezette, en moderne dierentuin. Tegen meerprijs kun je op jeepsafari, en met een smalspoortreintje door een ander gedeelte van het park. Wij hebben beide gedaan, en hebben er absoluut geen spijt van. Verder kun je nog tegen betaling op een kameel rijden, iets dat in mijn ogen dan weer minder bij een moderne dierentuin past. Desniettemin absoluut de moeite waard om te bezoeken.

Datum van activiteit: juni 2018
Bedank Ruben D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 augustus 2017 via mobiele applicatie

Super leuke dierentuin. Mooiste dierentuin op mn lijstje. De dieren hebben grote natuurlijke verblijven. Een aanrader is het ritje met de trein wat je koopt voor 50 dk pp. Eten is prima. Volgende keer zou ik zelf broodjes meenemen want er zijn veel leuke plekjes/tafels waar je wat kunt nuttigen. Parkeren is gratis.

Datum van activiteit: augustus 2017
Bedank LinnHolland
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 augustus 2016 via mobiele applicatie

Dit is een erg leuk dierenpark. Absolute aanrader : de jeepsafari (met een erg gemotiveerde gids) ! Af te raden is de vogelshow (er kwamen enkel eenden, kippen, pauwen en een varken aan te pas). Het treintje laat ik in het midden : je komt inderdaad korter bij de dieren maar het is erg kort. Zeker een bezoek waard !

Datum van activiteit: augustus 2016
Bedank 733jeanmariet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken