“Fijn ontbijten in een prachtige tuin.”
Beoordeling van Torenhof

Torenhof
Geclassificeerd als nr. 7 van 88 Restaurants in Westerlo
Prijsklasse: € 8 - € 60
Keukens: Belgisch
Meer informatie over het restaurant
Dineropties: Ontbijt, Reserveringen
Beschrijving: Het Torenhof, een betoverende plek In de parel der Kempen, Westerlo, zie je de villa van het Torenhof al van ver tevoorschijn komen. Met de Abdij van Tongerlo aan de ene kant en de bossen van het Merodegebied aan de andere kant vormt het Torenhof de ideale plek om zalig te genieten van een etentje, een receptie of een feest. Ontdek deze bijzondere plek en laat je in vervoering brengen door de parktuinen rond de villa.
26 juni 2023 beoordeeld

Gezien het uitzonderlijk mooie weer hebben wij van het zondagse ontbijt genoten. De keuze was uitgebreid en de personeel zeer vriendelijk. In de goed verzorgde tuin was het zeer aangenaam toeven.
De domper op het gebeuren was de slechte sanitaire situatie. Vuil, niet gepoetst en geen (papieren) aanwezig. Dit feit deed afbreuk aan dit ontbijt.!

Datum van bezoek: juni 2023

6 mei 2023 beoordeeld

onpersoonlijke bediening-3 stuks varkenswangen in een zware saus - mayonaise in een puntzakje boven op de frieten, zeer onhandig, waar moet men er mee blijven als je Britten wil nemen. Heb het peper en zoutvat gebruikt om de puntzak te steunen, op de tafel leggen was ook geen optie (vettigheid)

1 mei 2023 beoordeeld

Wij hebben hier het communiefeest voor onze dochter georganiseerd en alles was helemaal in orde! De bediening was vlot en vriendelijk, er werd tussen de gangen geïnformeerd wanneer de volgende gang mocht opgediend worden en de drank werd vlot aangevuld. Het eten was heel lekker, enkel bij het hoofdgerecht mocht misschien iets meer groenten geserveerd worden. Voor ons dus zeker een positieve ervaring!

23 april 2023 beoordeeld

Heel onvriendelijk, obers bekijken je niet tijdens het opdienen.
Nooit meer, klant onvriendelijkheid ten top!
Geen sfeer, en je hoort de keuken en bestek.
Niet voorzien op allergenen.

Ons zien ze niet meer.

11 februari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekker fijn eeten..mooi opgediend.en een perfecte huiswijn.Vlotte bediening.Wij hebben genoten.en komen terug

Datum van bezoek: februari 2023

Reizigers die Torenhof bekeken, bekeken ook

In Torenhof geweest? Deel je ervaringen!