“Voldoet”

Keukens: Frans
Dineropties: Reserveringen
Dineropties: Reserveringen
9 november 2019 beoordeeld

Ondanks het aanbod van drie en viergangenmenus toch á la carte gekozen. Eten was lekker, evenals het flesje Vacqueras. Het restaurant is wel vrij donker en de geur van de open haard alom aanwezig, zonder echt storend te zijn.
Ondanks het feit dat de zaak volzet was, niet echt lang moeten wachten op ons voor- en hoofdgerecht.
De bediening is correct, de ruimte tussen de tafels garandeert voldoende privacy, en je heeft weinig last van de conversaties van de andere gasten.
Wel vrij prijzig.

Datum van bezoek: november 2019

12 februari 2019 beoordeeld

Vanaf de aperitief tot en met de koffie....zó lekker!
Het was voor ons de eerste keer en het zal niet de laatste keer zijn.

Datum van bezoek: november 2018
23 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Al even geleden dat ik hier geweest ben, wat zeer jammer is. Carine is de perfecte gastvrouw. Ze verteld zo mooi over het eten dat je al honger krijgt van haar uitleg. Zalig eten met een lekjer wijntje erbij. Kaastafel is zeer lekker. De kok komt vertellen wat er allemaal op uw bord ligt. Kortom voor lekker eten en een gezellige sfeer met uw partner is dit restaurant perfect. Binnenkort gaan we weer.

Datum van bezoek: februari 2018
29 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Orginele gerechten die erg lekker klaargemaakt worden.
Vooral het 3 of 4 gangen menu is een aanrader! ( Varieert per seizoen)

Ook het restaurant zelf is erg mooi aangekleed en heeft een leuke sfeer.

Zelf komen we hier zo'n 2 keer per jaar en zijn nooit teleurgesteld.

Datum van bezoek: december 2018
3 oktober 2018 beoordeeld

waren hier voor een verjaardagsfeestje. vriendelijk ontvangen. gekozen voor 3 gangen menu, en alles was lekker, hetgeen niet overal het geval is. er was niet heel veel volk, waardoor de tijd tussen de gangen ook niet lang was. Ook kok/eigenaar kwam langs. dranken zijn niet echt duur, maar toch bijna. al bij al een zeer geslaagde avond.

Datum van bezoek: september 2018

Reizigers die Le Bon Vivant bekeken, bekeken ook

In Le Bon Vivant geweest? Deel je ervaringen!