“Aangename plek waar je (ondermeer) uitstekend kan lunchen.”
Beoordeling van La Source

La Source
Geclassificeerd als nr. 9 van 88 Restaurants in Westerlo
Keukens: Belgisch
3 juli 2019 beoordeeld

Met een oog voor kwaliteit; op het vlak van inrichting (stijklvol) en op vlak van het aanbod (ingredienten & bereiding) en daarbovenop een vriendelijke professionele bediening, waardoor je hier op een zeer aangename en vlotte wijze kan lunchen. Ook de "events" die hier worden georganiseerd zijn steeds "af" !. .

Datum van bezoek: mei 2019

18 april 2019 beoordeeld

Zeer lekker gegeten. Bediening was zeer goed. Vriendelijk. Mooie keuze in de menu. Mooie en nette eetzaal.

Datum van bezoek: maart 2019
3 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben afgelopen weekend het vormsel van onze zoon gevierd bij La Source, alles was perfect in orde. Zowel het eten, de setting én de service !
Veel complimenten gekregen van onze gasten dus zeker een aanrader !

Datum van bezoek: april 2018
9 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Is dit nog wel open om iets te eten. Ben er 3 keer geweest en elke keer een tegenvaller. Ik denk dat daarom ook de grote zaal een feestzaal geworden is. Verder is er dan nog een kleine zaal die vroeger dienst deed voor "het betere eten".

Datum van bezoek: november 2016
Antwoord van management:Gereageerd op 30 december 2016

Dag Christophe,

Spijtig dat je voor een gesloten deur stond?!

Wij zijn altijd al een feestzaal geweest!

Daarnaast kan je bij ons ontbijten,lunchen en met groepen vanaf 10 pers komen dineren.
Op zaterdag en zondag doen wij enkel events.

Kom nog eens langs en anders in de zomer op ons terras

Mvg
Terry

5 november 2016 beoordeeld

Wij hielden ons trouwfeest in deze zaal en hoorden alleen maar lof van de gasten. Wij zijn supertevreden dat we voor deze zaal kozen. Mooie omkadering, steeds vriendelijk ontvangst vooraf en de avond zelf, héél lekker eten, tof en vriendelijk personeel.

We voelden ons steeds welkom en werd steeds voldoende tijd uitgetrokken wanneer we langskwamen met vragen.

Een absolute aanrader!
Nu maar hopen en uitkijken naar het moment waarop we zelf een uitnodiging krijgen om te feesten in La Source.

Datum van bezoek: augustus 2016

Reizigers die La Source bekeken, bekeken ook

Westerlo, Antwerpen

In La Source geweest? Deel je ervaringen!