Deze B&B is rustig gelegen aan de rand van een villa wijk in Nieuwpoort. De locatie is gebouwd in een landelijke stijl en is prachtig ingericht - het plaatje klopt en alles straalt luxe, confort en rust uit. De eigenaars zorgen voor een aangename verwelkoming en bieden een drankje aan in de bar - le petit café. Er zijn 4 kamers en wij hadden nr 4 wat een zeer ruime aangename kamer is met regendouche. Het ontbijt is echt het beste wat we al meemaakten en werd vanwege Covid aan tafel geserveerd. Er was werkelijk van alles, een glaasje champagne en fruitsap, verse frambozen, een broodmandje inclusief croissant etc, vele soorten charcuterie en kaas, etc en niet te vergeten het beste roerei dat ik ooit at, op dag 1 met kaas en op dag 2 met truffel, gewoon subliem klaargemaakt door de patron, die vroeger een restaurant had. De gastvrouw zorgt voor de vriendelijke bediening en koffie. De eetruimte is prachtig uitgedost met decoratieve elementen en straalt verder een en al rust uit. Bij mooi weer kan men ook terecht in het verwarmde zwembad met kleine tuin en loungbedden met parasols. Kortom niets ontbreekt voor een relaxt weekendje of vakantie. Eten kan men er niet maar op 10 minuten stappen is men in Nieuwpoort-bad waar een ruime keuze is aan goede restaurants. Ideale locatie om eens te ontsnappen aan het hectische leven in ale rust en comfort. Niet twijfelen -doen.