Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
PricelineUS$ 181
StayForLong
Agoda.comUS$ 180
eDreamsUS$ 181
ZenHotels.com
Vio.com
alle 8 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (92)
Beoordelingen filteren
92 resultaten
Waardering van reizigers
30
35
16
8
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
30
35
16
8
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
18 - 23 van 92 beoordelingen
Beoordeeld op 16 augustus 2022 via mobiele applicatie

2 jaar geleden zijn we hier nog geweest en toen was ik alleen maar positief, ditmaal echter niet.
We hadden een kamer op de 4e verdieping zonder airco. Met de heetste dagen van het jaar, was het hier niet uit te houden. ‘s Nachts het raam open gelaten, maar door het geluid van de meeuwen en de straat waren we genoodzaakt deze toch te sluiten…
In de kamer is verder alles aanwezig, maar sfeer is er niet.
Pluspunt van het hotel: de vriendelijkheid van het personeel.

Datum van verblijf: augustus 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Vicksky
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 22 juli 2022

De airco werkte perfect, het was een goed bed, we hebben prima geslapen, geen last gehad van lawaai (2de verdieping straatkant). Het ontbijt is lekker en uitgebreid, bijvoorbeeld zalm en komkommer en kerstomaatjes voor erbij, yoghurt met vers fruit, pannenkoeken.... Mooie en nette kamer maar badkamer wat verouderd. Uit de douchekop kwam onvoldoende water om mijn (lang) haar op een comfortabele manier te kunnen wassen. De service was zeer goed, de kleine attentie voor mijn verjaardag deed plezier. We hebben lekker gegeten in de brasserie.

Kamertip: kamer op de 2de verdieping, geen last van lawaai
Datum van verblijf: juli 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank lindamW5835RL
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 21 juli 2022

Jammer geen airco op de kamer.de kinderen kunnen de deur ook zomaar langs binnen opendoen.het ontbijt is top van alles genoeg.personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik vind het hotel wel geen 4sterren waard

Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Ivannancy1967
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 10 juli 2022 via mobiele applicatie

Zeer mooi hotel, vriendelijke bediening, mooie kamers, zeer lekker en uitgebreid ontbijt. Minpunten, zeer lawaaierig, lawaai in de straat was te vergelijken met in een hotel in de uigangsbuurt van ibiza verblijven, tot laat in de nacht veel lawaaierige autos en motoren, geroep, en ook het hotel zelf is heel gehorig, je hoort de ganse nacht gebonk van deuren, geklop, lopende mensen... en de tv was niet te bekijken... constant blokjes, wegvallend signaal.

Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank Navigator16643350052
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 25 juni 2022

Goede en vriendelijke service aan de receptie en in de eetzaal (brasserie).
Spijtig dat de helpende handen in de eetzaal geen woord nederlands verstaan.(zelfs met frans en engels heb ik zo mijn twijfels).
Vermits er op de website staat dat honden toegelaten zijn kan je daar dus geen opmerking over geven. Besef dan ook dat zowel in de eetzaal als op de slaapkamers en overal in de gangen en liften honden kunnen opduiken.
Hoe de kamers onderhouden worden na een verblijver met één of meerdere honden dat weet ik niet, maar vermits je extra moet betalen voor het verblijf van een hand, neem ik aan dat de uitbaters van het hotel hier misschien wel een procedure hebben voor uitgewerkt. Op mijn kamer werd het balkon(vloer en leuning) in die 14 dagen nooit
gepoetst. Ook het electriciteitskastje was binnenin zeer stoffig. Wat mij ook eigenaardig leek is dat er wel een kluisje in de kast aanwezig is, maar dat kon ik uit de kast schuiven en op het bed leggen. Daar heb je zelfs geen gereedschap voor nodig. Algemeen is de service prima, onderhoud ( en safety) kan beter.
Het algemeen uitzicht voor de klant in de publieke ruimten is leuk, gezellig en soms modern. De gangen op de verdiepingen zijn ouderwets, smal, warm ( ik vermoed geen verluchting) .

Datum van verblijf: juni 2022
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Duyver
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken